L’ANC de Valls comença a organitzar els autobusos de cara a l’11 de setembre

Els tiquets es podran adquirir a la parada dels dissabtes a Sant Roc i, els dimecres, al local del carrer de la Cort
Una imatge de la mobilització de l'Onze de Setembre a Barcelona | Josep

 

Després que l’Assemblea Nacional Catalana, Òmnium Cultural i l’Associació de Municipis per la Independència presentessin oficialment, fa un parell de setmanes, la mobilització de l’11 de setembre, que enguany recorrerà la Diagonal, des de Palau Reial fins a Glòries, Valls-Alt Camp per la Independència comença aquesta setmana a escalfar motors per «garantir l’èxit de la Diada». Tal com va assenyalar la presidenta de l’ANC, Elisenda Paluzié, en el decurs de la presentació, «la repressió no ha de tenir com a conseqüència la renúncia als objectius polítics. La clau que obrirà els panys de les presons i la porta al retorn dels exiliats serà la República catalana».

 

A partir de dissabte vinent Valls-Alt Camp per la Independència posarà a la venda els tiquets d’autobús i les samarretes de l’11 de Setembre, que enguany són de color corall i, pel que fa a les de dona, incorporen la modalitat de samarreta de tirants. Les persones que estiguin interessades a apuntar-se als autobusos o vulguin comprar la samarreta de la Diada podran fer-ho tots els dissabtes fins al 8 de setembre, de les deu a la una del migdia, a la parada que l’entitat munta cada setmana davant de Sant Roc, i també els dimecres no festius, de les onze a la una del migdia, al local del carrer de la Cort.

 

Els tiquets per desplaçar-se en autobús a Barcelona tenen un preu de 10 euros i, pel que fa a les samarretes, excepte les infantils, que valen 8 euros, es venen en paquets de 15 euros cadascun (samarreta+bossa+ventall). La venda de samarretes, que són fabricades íntegrament a Catalunya, és la font de finançament més important de l’ANC i la que garanteix bona part de les activitats que l’entitat porta a terme durant tot l’any.

 

Per la Firagost, tiquets i samarretes de la Diada al local de l’ANC del carrer de la Cort

A banda dels dimecres i de la parada dels dissabtes, Valls-Alt Camp per la Independència també aprofitarà la Firagost per vendre tiquets i samarretes de l’11 de Setembre. En aquest cas ho farà al local que l’ANC té al carrer de la Cort, en plena ruta dels visitants de la Fira. El local estarà obert el dimarts dia 31, de les onze a la una del migdia i de les sis a les nou del vespre, i el dimecres dia 1, de les onze a la una i de les sis fins a l’inici de l’actuació castellera, cap a les vuit del vespre.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris