Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

15 anys de la Mostra d'Art Jove de la Conca de Barberà

Rosa Díaz exposa les seves obres a la botiga del Sindicat de Vinaters de Montblanc
Les obres exposades de Rosa Díaz, destaquen per la varietat de format: una combinació entre pintura, escultura i instal·lació que ha omplert la botiga | B.H.

 

A les 18.00 hores a la botiga del Sindicat de Vinaters de Montblanc s'han obert les portes per rebre una nova edició de la Mostra d'Art Jove de la Conca de Barberà. L'acte ha comptat amb l'assistència dels regidors de Cultura i el de Joventut de l'Ajuntament de Montblanc, Jordi Albalat i Oriol Pallissó, respectivament. Tampoc l'alcalde de Montblanc, Josep Andreu, s'ha volgut perdre la cita.

    

Enguany, la Mostra d'Art Jove ha celebrat 15 anys, per aquest motiu, s'ha considerat fer una inauguració especial al Sindicat de Vinaters. Allà, Rosa Díaz, artista de Santa Coloma de Queralt, ha pogut exhibir 7 de les seves obres junt amb un tast de vins a càrrec d'Imma Soler, viticultora i elaboradora del Mas de la Pansa, qui ha presentat i explicat l'elaboració d'alguns dels seus productes. Durant tota la jornada, Marc Cubero, músic del Conservatori del Liceu, ha animat l'ambient amb una actuació de piano.

 

Durant tota la jornada, Marc Cubero, músic del Conservatori del Liceu, ha animat l'ambient amb una actuació de piano | B.H.

 

Les obres exposades de Rosa Díaz, destaquen per la varietat de format: una combinació entre pintura, escultura i instal·lació que ha omplert la botiga i cridat l'atenció de tots els visitants. Díaz juga amb les metàfores, amb les sensacions, els simbolismes i el context de l'art. Ens mostra paraigües que aixopluguen literatura, productes de neteja que han perdut la seva essència, pits que són dones, i pintures que atrapen el soroll o la contaminació de la ciutat.

 

La Mostra d'Art Jove busca aplegar en una exposició un conjunt d'obres dels joves artistes de la Comarca | B.H.

 

Aquesta mostra de l'artista colomina, a més a més, també és una bona representació de tots aquests anys de la Mostra, en què s'ha donat visibilitat a tota mena d'arts: pintura, gravat, instal·lació, escultura, acrílic sobre tela i sobre fusta, tècnica mixta, forja artística, joieria i orfebreria d'alumini, mural i talla, fotografia artística i stencil, joieria artística i pintura mural.

    

La Mostra d'Art Jove busca aplegar en una exposició un conjunt d'obres dels joves artistes de la Comarca. D'aquesta manera es permet visibilitzar la tècnica i la concepció artística de cada un dels escollits. Un altre dels objectius de la mostra és facilitar la promoció i difusió dels joves artistes i contribuir en el foment de l'art i la cultura de la zona.

 

Imma Soler, viticultora i elaboradora del Mas de la Pansa, ha presentat i explicat l'elaboració d’alguns dels seus productes | B.H.

 

Comentaris