Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

25 noves entrades a la Valls APP

Coneix l'actualitat cultural amb aquesta aplicació en línia que ja compta amb 2500 usuaris
s'han incorporat 25 entrades noves en diversos apartats informatius que pretenen anar més enllà de l'agenda cultural | TarragonaDigital

 

Ja fa més de 3 anys, maig del 2015, que la Valls APP va entrar en funcionament. Ara, s'han incorporat 25 entrades noves en diversos apartats informatius que pretenen anar més enllà de l'agenda cultural. Aquestes 25 entrades aporten diferents recursos naturals, oci, llocs d'interès, establiments per passar la nit o llibreries. Valls App permet que els ciutadans i les ciutadanes rebin la informació cultural d'una manera encara més directa i interactiva, amb actualitzacions setmanals de l'agenda.

 

La Xarxa de Cultura de Valls s'ha encarregat d'editar els 25 textos nous per a la Valls APP. La intenció és ampliar l'oferta de recursos d'aquesta aplicació per a telèfons mòbils que, actualment, registra uns 2500 usuaris. Cadascuna de les noves entrades implica una nova fotografia il·lustrativa del lloc i també s'hi inclouen dades com l'adreça, els horaris d'obertura o visites, el telèfon de l'entitat empresa i una ubicació que permet una geolocalització eficaç i ràpida.

 

De les 25 entrades, 9 s'han destinat a l'apartat «Empreses d'oci». Ara s'ofereixen les dades de 7 cellers embotelladors (ara l'aplicació compta amb un total de 10 d'empreses d'aquest tipus), aquests són: l'Agrícola i Caixa Agrària i Secció de Crèdit de Bràfim, la Cooperativa Agrícola de Vila-rodona, Cellers Blanch de Puigpelat, Vins i Caves Vives Ambrós de Montferri, Vinya Janine de Rodonyà, Vins Padró de Bràfim i Estol Verd Celler de Rodonyà. Per acabar, l'empresa agroturística Mas Esquilatxe Societat Cooperativa també s'ha afegit al corpus.

 

10 entrades més afecten el bloc «Llocs d'interès». En aquest cas, s'han introduït 9 indrets nous: els locals socials de la Colla Joves Xiquets de Valls i la Colla Vella dels Xiquets de Valls; els espais culturals de l'Auditori de Mas Miquel (a l'aire lliure) i el teatre Centre Cultural (edifici); la plaça que formen els Arcs de l'antic Celler del Paborde; els edificis municipals de la Biblioteca Popular, l'Antic Hospital de Sant Roc i l'Antic Convent del Carme; el Santuari de la Mare de Déu del Lledó. A més, s'han actualitzat les dades d'un: la Capella de Roser.

 

Pel que fa al bloc «On dormir», s'han afegit 2 nous establiments: Hotel Rural – Restaurant Cor de Prades (dins de la categoria «Hotels», i el Mas Rosell (dins de la categoria «Cases rurals»). A més a més, s'ha creat un nou apartat d'especial interès pels amants dels llibres, ens estem referint al bloc «llibreries» que recull les 4 llibreries de la ciutat, a saber: Llibreria Roca, Llibreria Ditec, Llibreria Tram i Llibreria Adserà.

 

Comentaris