Music Valls Va de Vins tanca la 7a edició amb la xifra rècord de 4.000 assistents

L'esdeveniment va batre records amb més de 8.500 tastos de vi dels 12 cellers participants i més de 2.000 degustacions gastronòmiques
El Music Valls Va de Vins és un esdeveniment plenament consolidat a la ciutat de Valls | Redacció
 

La setena edició de la Music Valls Va de Vins, la Mostra de Vins de la DO Tarragona, va tancar-se aquest diumenge al voltant de les tres de la tarda amb uns resultats excel·lents, que confirmen que aquest ja és un esdeveniment plenament consolidat a la ciutat de Valls i que és motor d’atracció a la capital de l’Alt Camp que ajuda a la dinamització del seu comerç, del sector de la restauració, dels cellers del territori  de la DO Tarragona i d’altres productors de proximitat.

Enguany, tot i l’amenaça de pluja del divendres a la tarda, l’esdeveniment va batre rècords amb més de 8.500 tastos de vi dels 12 cellers participants i més de 2.000 degustacions gastronòmiques dels restauradors participants i del col·lectiu Tast Alt Camp, que s’hi ha afegit per primer cop.

L’oferta vitivinícola juntament amb l’oferta musical de la Music Valls Va de Vins es va completar amb les diverses propostes musicals, destacant les actuacions d’Èric Vinaixa, Joan Reig, Shirley Davis & The Silverbacks i Ran Ran Ran, que van ser els convidats en la tradicional presentació del Minipop del diumenge al matí. L’altra novetat d’aquesta edició han estat els dos  concerts maridatge al Refugi Antiaeri de Valls que van omplir les 50 localitats disponibles per cada actuació i que vam comptar amb la presència de la cantautora local Susannes i de David Carabén, líder de Mishima. Els 730 euros recaptats amb aquests concerts solidaris es lliuraran a la delegació local de la Lliga Contra el Càncer.

La Music Valls Va de Vins és un projecte impulsat per l’Ajuntament de Valls a través de la regidoria de Comerç i Turisme, la Societat Agrícola de Valls i la DO Tarragona que també compta amb el suport de Tast Alt Camp i l’Associació de Restauradors de Valls. El regidor de Comerç i Turisme, Òscar Peris, ha explicat després de la fira que està molt satisfet «per la consolidació de la Music Valls Va de Vins que de cara a properes edicions ens plantegem reforçar amb nous espais i nous formats. El tast al Refugi ha anat molt bé i considerem que tenim capacitat per a créixer». 

També des de la DO Tarragona s’ha fet una valoració positiva, ja que ha permès acostar els cellers de la DO i també altres productors de la zona o el celler convidat, en aquesta ocasió Mas Sersal, als vallencs i als visitants. Precisament han estat molts els visitants procedents d’altres localitats que s’han acostat a Valls, fins i tot un grup de winelovers anglesos que diumenge al matí van fer cap al Pati de Valls. En total es calcula que pel Pati durant els tres dies han passat al voltant de les 4.000 persones, una xifra que ha anat incrementant-se any rere any. 

"ATENCIÓ: Incendi en un habitatge ocupat a Vallmoll" "Junts per Valls omple el Teatre Principal en el seu míting de campanya"