PORTADES

📰 Les portades d'avui, 18 de novembre

A la venda els abonaments hivern-primavera del Convent de les Arts d’Alcover

La música, la dansa el teatre i el circ seran els protagonistes de la nova temporada
Imatge de la representació de l'obra 'Momo' | cedida

 

Coincidint amb les festes de Nadal, el Convent de les Arts d’Alcover ha posat a la venda els abonaments per a la nova temporada hivern-primavera del 2019. Hi podreu trobar una desena de propostes en les quals la música, la dansa, el teatre i el circ seran els principals protagonistes des del 2 de febrer fins al 19 de maig. 

 

Abonament Música

L’abonament de música ofereix quatre propostes diferenciades i té un cost de 39 € (32 € amb el carnet de CA): el dia 3 de febrer del 2019, la Tieta Clara presenten el disc ‘Armilles i tirants’, un repàs per diverses cançons, d’ahir i d’avui, amb nostàlgia i amor. El dia 3 de març, Aupa Quartet presenten el seu projecte ‘Preparant el viatge’, el qual genera connexions entre música clàssica i música moderna amb influències del jazz, del groove i d’altres músiques del món. 

 

El cor Orfeó Català presenta, el 7 de maig, ‘De Catalunya al món’, un recopil·latori de temes de Pau Casals Mozart, Mendelsshon, Bruckner, Elgar i Guinovart. Per acabar, el grup Medusa presenta la seva proposta ‘Flueix, s’adapta, irrita’, un espectacle en un espai compartit entre jazz, rock, pop i la cançó d’autor entre altres. 

 

Abonament Teatre

L’abonament de teatre del Convent de les Arts, amb un cost de 29 € (24 € amb el carnet de CA), ofereix tres propostes d’alt nivell: el 24 de febrer, la companyia Psirc presenta ‘El meu nom és or’, circ contemporani, de garatge, amb acrobàcies de risc, titelles incomplets, objectes, surrealisme i un inquietant joc de llums i ombres. El 24 de març, La Calòrica presenta ‘Fairfly’, una comèdia avalada per dos Premis Butaca 2017 i dos Premis Max. Finalment, el 5 de maig, Marnbagrup presenta ‘Memòria de les oblidades’, un drama històric emmarcat en el final de la guerra civil espanyola. 

 

Abonament Propostes familiars

L’abonament de propostes familiars recull activitats per a petits i grans que combinen dansa, teatre i música pel preu de 12 € (9 € amb el carnet de CA): Blink Flash porta ‘Blink Flash Duncan’ un espectacle de teatre i dansa per a nens a partir de 2 anys que es representarà el 10 de febrer. Anna Roca representa ‘Momo’ una peça teatral basada en la novel·la de Michael Ende (10 de març). Per últim, De Paper representa l’espectacle ‘Una poma, un pomer’ amb papers, cartons, dibuixos, llibretes i cançons populars.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris