Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Comença la temporada de tardor als teatres de Valls amb la venda d’abonaments

Es començaran a vendre el dia 12 de setembre a taquilla i també per Internet
'El fantasma de Canterville' amb Joan Pera, arriba el 27 d'octubre a Valls. | Cedida

 

Els espectacles de la nova temporada de tardor dels Teatres de Valls portaran a la capital de l’Alt Camp grans actors i muntatges aplaudits arreu del territori. El primer d'ells és la comèdia ‘El fantasma de Canterville’, d’Oscar Wilde, amb un repartiment encapçalat per Joan Pera, que aterrarà al Centre Cultural el dissabte 27 d’octubre a les 21.00. És per això que a partir de la setmana vinent, ja es podran adquirir els abonaments per gaudir dels diferents muntatges que s'han programat.

 

A banda de l’espectacle de Joan Pera, la segona obra de l’abonament de tardor serà ‘Les noies de Mossbank road’, dirigida per Sílvia Munt i protagonitzada per Clara Segura, Marta Marco i Cristina Genebat. Aquest muntatge es podrà veure al Centre Cultural el dia 16 de novembre i explica l’amistat que sorgeix en un pis d’estudiants, lluny de la família.

 

El tercer espectacle que proposa aquesta tardor de teatre arribarà el dissabte dia 1 de desembre amb ‘Èdip’ d’Oriol Broggi. Aquesta obra està encapçalada per l’actor Julio Manrique i suposa una revisió contemporània d’aquesta tragèdia grega, que arriba de la mà de la producció del Teatre Romea de Barcelona, on s'ha estrenat. 

 

Els abonaments es poden comprar a taquilla o per Internet

Els abonaments es podran comprar a partir de dimecres vinent dia 12 de setembre a les 12.00 hores a les taquilles centrals del Teatre Principal de Valls i, per primera vegada i de forma simultània, també es podran aconseguir per Internet a través del web www.ticketea.com o al telèfon 902 044 226. El preu per abonament serà de 45 euros amb el carnet Amics dels Teatres de Valls, i de 50 euros per aquells que no disposin d'aquest carnet. Totes les funcions seran a les 21.00 hores.

 

 

Comentaris