EN DIRECTE

⛈ A les portes d'una perillosa gota freda a Tarragona

Espectacular accident entre un camió i una furgoneta a Alcover

No s’han hagut de lamentar danys personals
Imatge de l'accident. | Tarragonadigital

 

Un camió carregat de pinso i una furgoneta han xocat aquest dilluns al matí a la carretera C-14 al terme municipal d’Alcover. Tot i l’espectacularitat de l’accident, que ha succeït al quilòmetre 24 en direcció Montblanc, no s’han hagut de lamentar danys personals. Els Bombers de la Generalitat hi han enviat una dotació.

 

En aquests moments, s'està donant pas alternatiu a la C-14 des d'Alcover, ja que hi ha intensitat en tots dos sentits de la via a causa d'aquest accident.

 

Crema un cotxe a Reus

Durant aquest cap de setmana hi ha hagut un altre sinistre a les comarques tarragonines, concretament a la capital del Baix Camp. Un cotxe es va incendiar aquest diumenge, 30 de setembre, al carrer Extremadura de Reus. Pocs minuts abans de tres quarts d’una del migdia, els Bombers de la Generalitat van arribar a l’indret on havien succeit els fets i rapidament van aconseguir apagar les flames davant de desenes de veïns i passejants que es van aproximar al lloc per presenciar l’espectacularitat del foc. Cal recordar, que fa quatre dies, un altre incendi va afectar un habitatge del carrer de Sant Agustí de Tarragona.

 

Augment dels sinistres amb només un vehicle implicat

El Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya i el Servei Català de Trànsit van presentar, fa pocs dies, un informe de l’accidentalitat a les carreteres catalanes. S’ha detectat un augment del 78% dels accidents on només hi havia un vehicle implicat. Aquesta situació porta a les autoritats a contemplar si els sinistres es deuen a velocitat excessiva, distraccions o el consum d’alcohol i drogues.  També s’ha observat que un 16% de les persones que han mort aquest estiu a les carreteres catalanes –un total de 52– no portaven posat el cinturó de seguretat. Les dades també alerten de l’increment de l’accidentalitat dels motoristes.

❗Notícia en ampliació. La redacció de Tarragona Digital està treballant per ampliar aquesta informació. S'anirà actualitzant quan hi hagi més informació.

Podeu enviar imatges, vídeos o més informació d'aquesta notícia en curs al correu info@tarragonadigital.com, per Facebook a TarragonaDigital/, per Twitter a @TGNdigital o per WhatsApp o Telegram al : +34 639 048 422.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris