ÚLTIMA HORA

Agredeixen un revisor de tren al seu pas per l'estació de Sant Vicenç de Calders

ATENCIÓ

Desapareix un noi de 20 anys prop d'una séquia a les comarques de Girona

Es celebra l'acte de cloenda de la Mostra de Cultures de Valls

Durant la jornada es van recaptar quasi 600 € que es van donar a l'AFANOC
La Mostra de Cultures permet donar visibilitat a les diferents cultures que formen la ciutat de Valls | cedida

 

El passat 18 de juliol, a Valls, es va dur a terme l'acte de cloenda de la Mostra de Cultures, iniciativa organitzada per la regidoria de Benestar Social en el marc del Pla de la Ciutadania i Immigració de Valls així com del Pla d'Inclusió i Cohesió Social. L'objectiu de la Mostra de Cultures és reforçar la interculturalitat, el coneixement i les relacions interpersonals de vallencs i vallenques de diferents procedències.

 

La Mostra de Cultures

Amb aquest projecte es busca una aproximació a les múltiples cultures foranes que constitueixen la ciutat de Valls. Així, el passat 17 de juny, a la plaça del Pati, es van realitzar múltiples tallers, tastets gastronòmics balls i sons que reflectien cultures d'arreu del món. Cadascun dels països representats tenia un estand propi on es podien tastar mostres culinàries de cada localització. A més, es van presentar diverses músiques i balls com alguns balls colombians, Bachata (República Dominicana), música i ball de Romania a càrrec del grup Cristi de la Valcea i Asociatia Mihai Eminescu, l'actuació del grup de música gambiana Sam Sussoh Mandin Banda i del cantautor de rumba gitana Pedrito.

 

Acte de cloenda

Durant la jornada de la Mostra de Cultures es van recaptar 574,35 €. Durant l'acte de cloenda del 18 de juliol es va aprofitar per donar aquesta quantitat a l'Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Concretament a la casa d'acollida d'infants i adolescents amb càncer i les seves famílies coneguda com La Casa dels Xuklis. Es tracta d'una llar en què les famílies comparteixen l'espai d'habitatge i on tots estan units per la malaltia. Aquests diners es van recaptar gràcies a la venda dels tiquets per al tastet gastronòmic.