El vallenc Adrià Batet és l'autor del cartell anunciador de la Firagost d'enguany

El tradicional concurs de cartells de l'esdeveniment, segons l'organització, enguany va quedar desert per la poca qualitat dels treballs
Aspecte que ofereix el carrer de la Cort durant qualsevol edició de la Firagost | Redacció

 

La Cambra de Comerç i Indústria de Valls, a través de les xarxes socials de la Firagost, avui divendres 17 de maig ha presentat el cartell anunciador de l'edició de la Firagost de 2019. El treball ha estat realitzat, per encàrrec, pel vallenc Adrià Batet, artista urbà, pintor mural i dissenyador gràfic.

 

Es tracta d'un cartell d'aspecte contemporani que presenta una composició tipogràfica i il·lustrativa conjunta. Té textures abstractes, colors i fins i tot emoticones amagades de productes que es poden trobar a la fira de l'estiu.

 

Un concurs que va quedar desert per la poca qualitat dels treballs

Segons va comunicar la comissió organitzadora de la Firagost, el jurat del concurs de cartells de la Firagost de 2019, reunit el dilluns dia 25 de març, després d’examinar i valorar cada un dels cartells presentats va acordar per unanimitat deixar el premi desert

 

Segons les bases de la convocatòria, el concurs era obert a totes les persones majors de 16 anys. Els participants podien presentar tantes obres inèdites com desitgessin i el format del cartell a presentar havia de tenir unes mides de DIN A2 sobre un suport de cartró ploma. El cartell podia ser a color i el que més havia de destacar era les dates de la fira i les paraules «Firagost» i «Valls». Els treballs s'havien de signar amb un lema i presentar en un sobre tancat. El termini d’admissió dels originals va finalitzar el divendres 15 de març, a les 6 de la tarda. El concurs compta amb un únic premi amb la dotació econòmica de 600 euros. 

 

Valls celebrarà la 65a Fira-Exposició del Camp Català el 6 i 7 d’agost

De sempre, la Firagost coincideix amb dimecres, el dia de mercat setmanal a Valls. La Firagost, avui, constitueix l’aparador divulgador dels productes de l’agricultura i per a l’agricultura, la vinicultura, l’horticultura, la jardineria, etc. És una fira que s’ha consolidat com un gran exponent agrícola i comercial, amb la presència molt destacada, any rere any, de milers de visitants i compradors, i molts actes complementaris que completen el mercat, i amb l’assistència de més de 350 expositors entre ells més de 30 cooperatives agrícoles.

 

Firagost 2018 és un esdeveniment que tradicionalment s'ha conegut com la Festa Major del Camp Català. En aquest sentit, la Cambra de Comerç de Valls posa tot l’esforç organitzatiu i divulgatiu a fi que la Firagost assoleixi un bon èxit de participació, de visitants i de resultats tant per als expositors com per a la ciutat i comarca.

El treball ha estat realitzat pel vallenc Adrià Batet, artista urbà, pintor mural i dissenyador gràfic. | Adrià Batet

 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris