Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

L'Ajuntament de Valls impulsa els primers Premis en Mobilitat Sostenible

Els premis volen reconèixer iniciatives en la mobilitat sostenible a Valls
La primera promoció de guardonats són Lear Corporation Holding Spain i l'Hotel Class Valls | delCamp

 

El passat 20 de setembre, a l'Ajuntament de Valls es va realitzar l'entrega dels guardons dels primers premis en mobilitat sostenible. L'acte d'entrega es va realitzar en el marc de la Setmana Europea de la Mobilitat. Els Premis en Mobilitat Sostenible són un projecte de la regidoria de Mobilitat de l'Ajuntament de Valls per impulsar i reconèixer les iniciatives locals en la promoció de la mobilitat sostenible.

 

La primera promoció de guardonats són Lear Corporation Holding Spain, amb seu a Valls, pel desenvolupament de productes per a vehicles elèctrics i híbrids, ambientalització de la flota de la companyia amb vehicles elèctrics i la implementació del sistema de transport compartit de treballadors mitjançant autobús; la companyia Sorea, concessionària del servei d'aigua de Valls, per l'ambientalització de la flota de l'empresa amb vehicle elèctric, i l'Hotel Class Valls per la disposició de 2 punts de recàrrega per a vehicles elèctrics i el servei gratuït de bicicletes per als seus clients.

 

Imatge de l'entrega dels Premis en Mobilitat Sostenible a l'Ajuntament de Valls | cedida

 

Aquest acte de reconeixement organitzat per la regidoria de Mobilitat de l'Ajuntament de Valls forma part de les accions de la regidoria per promoure la mobilitat sostenible a la ciutat de Valls. Entre els altres projectes del consistori que afecten l'àmbit de la mobilitat, un dels que més destaca és l'habilitació del servei Park&Ride, el qual pretén facilitar aparcament a preus reduïts en les proximitats de les estacions de trens i autobusos. Es tracta d'un servei d'ajuda a aquells ciutadans que, sigui per motius laborals, sigui per motius d'estudis, es veuen forçats a viatjar de forma periòdica. Aquest nou servei reflecteix a la perfecció el lema de la Setmana de la Mobilitat Sostenible d'aquest any: «Combina i mou-te».

Comentaris