ÚLTIMA HORA

Agredeixen un revisor de tren al seu pas per l'estació de Sant Vicenç de Calders

ATENCIÓ

Desapareix un noi de 20 anys prop d'una séquia a les comarques de Girona

Arriba l'Alcopica, la setmana de les tapes a Alcover

Des del 14 fins al 22 de juliol es podrà gaudir de la ruta de tapes d'Alcover, bona gastronomia amb preus molt assequibles
Des del 14 fins al 22 de juliol es podrà gaudir de la ruta de tapes d'Alcover, bona gastronomia amb preus molt assequibles | Isma

 

Ja ha començat la cinquena edició de l'Alcopica, la setmana de tastets gastronòmics d'Alcover organitzada per la regidoria de Joventut de l'Ajuntament d'Alcover en el marc de la Diada de les Entitats. Es tracta d'una ruta de tapes que va iniciar-se ahir, dissabte 14 de juliol, i que s'allargarà fins al cap de setmana següent, dies 20, 21 i 22. En total són 11 els establiments del municipi que hi participen i que componen una ruta que s'estén per tot el poble.

Alcopica, gastronomia per a tothom

Les iniciatives gastronòmiques centrades en les tapes han adquirit molta popularitat en els darrers anys. Així, projectes com els 'dimecres tapa', el Tarragona D Tapes o el mateix Alcopica van sumant edicions exitoses. La idea de la tapa permet oferir un circuit gastronòmic variat, de qualitat i a l'abast de tothom. Així, a Alcover es poden tastar les diverses ofertes culinàries pel preu de 2,5 €, amb beguda inclosa), o bé tastar la tapa sense cap acompanyant per 2 €.

En aquesta cinquena edició, com ja hem dit, són 11 els establiments participants que oferiran la seva particular proposta culinària. Podem anar a la Cafeteria i menjars Bonillo, al Mas Roich a la Nostra, al Bar Cafeteria Kebab, al Bar Colomí, al Pub Els Amics, a l'Ermita del Remei, a La Cova de Bandolers, al Cercle d'Amics, al Set de Set, al Bar Vanessa i al Xixarel·lo. La varietat és el principal punt fort de les rutes de tapes, pel que es recomana als assistents que no deixin de tastar cap dels plats oferts per gaudir d'una experiència completa de l'Alcopica. Esperem que les tapes vagin de gust i que gaudiu del passeig pel municipi!