El camí del Remei d'Alcover compta amb una nova barrera de seguretat

S’ha instal·lat en un dels trams més estrets del camí
S’ha instal·lat en un dels trams més estrets del camí . | Ajuntament d'Alcover

 

L'Ajuntament d'Alcover ha finalitzat els treballs d'instal·lació d'una nova barrera de seguretat de més de 150 metres amb acabat de fusta al camí del Remei, en un dels trams més estrets de camí.   

 

La intenció és donar continuïtat a les accions iniciades, en els darrers anys, en aquest indret per tal de dotar de més seguretat un dels camins més transitats per tots els usuaris que, al llarg de l'any, s'acosten a gaudir de l'entorn i alhora practiquen alguna activitat física; i evitar així les possibles caigudes de vianants i vehicles al riu Glorieta. 

 

 

La torre d'informació del Portal es trasllada  

 

També a Alcover, la torre d'informació que estava instal·lada a la zona del Portal al portal, s'ha traslladat davant del Pavelló Municipal. Aquest canvi s'ha produït per la nova instal·lació d'una pantalla informativa led al Portal arrel de les obres que s'estan realitzant al passeig de l'estació d'Alcover. La nova ubicació s'ha escollit pel gran volum de persones que freqüenten aquesta zona on s'hi ubiquen els principals equipaments d'Alcover (l'escola Mare de Déu del Remei, la piscina, l'Escola de Música, el Pavelló Municipa i el de les escoles i el CAP, entre d'altres. 

 

En aquesta torre d'informació s’hi pot trobar tota la programació dels principals esdeveniments culturals del Convent de les Arts, La Fira de Bandolers, el Museu, entre d’altres.

 

Nova marquesina a la parada de l'autobús de l'institut 

 

Cal recordar, també, que a inicis de juliol van finalitzar els treballs de col·locació d'una marquesina a la plaça 1 d'octubre per donar un millor servei als estudiants de l'Institut Fonts del Glorieta que, diàriament, agafen aquest transport públic. Per altra banda, les obres de reurbanització del Passeig de l'Estació han ocasionat que la parada de bus de la vila es traslladi provisionalment de la plaça del Portal en aquest mateix indret i, per tant, la nova marquesina també serà utilitzada per tots els usuaris d'aquest transport públic.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris