Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

L’Ajuntament d’Alcover adquireix el seu primer vehicle 100% elèctric

Pròximament, també, s'instal·larà un punt de recàrrega de vehicles elèctrics que s'ubicarà a la zona del Portal
El vehicle és una Renault Kangoo amb una autonomia de 220 km. | Ajuntament d'Alcover

 

Alcover ha decidit fer una aposta per l'energia sostenible i per aquest motiu l'Ajuntament ha adquirit el seu primer vehicle 100% elèctric que el destinarà al servei d'aigües i a diferents tasques de la brigada municipal, ja que segons explica el consistori alcoverenc «aquest servei compleix amb les necessitats d'un vehicle d'aquestes característiques: és indicat per trajectes curts, de no gran distància». El vehicle adquirit és una Renault Kangoo amb una autonomia de 220 quilòmetres.

 

  

L'Ajuntament d'Alcover destaca que el consistori està conscienciat en reduir la contaminació, i en aquest sentit apunta algunes accions dutes a terme darrerament que beneficien el medi ambient, tals com el canvi d'il·luminació publica led, el projecte de la nova central de biomassa, la instal·lació de punt de recàrrega elèctric., entre d'altres. A més, l'ens municipal pretén conscienciar a la població que el futur passa per les energies renovables, «més netes, ecològiques i sostenibles». 

 

 

Nou punt de recàrrega de vehicles

L'Ajuntament, també ha anunciat que pròximament s'instal·larà, coincidint amb la reurbanització del nou passeig de l'Estació, un punt de recàrrega de vehicles elèctrics que s'ubicarà a la zona del Portal. L'objectiu és posar facilitats per a l'adquisició d'aquest tipus de vehicles, donar servei als que ja existeixen i ser un punt d'atracció per a tots els turistes que organitzen les seves estades en funció dels punts de recàrrega establerts al llarg del territori.

 

L'equip de robòtica Fem1 d'Alcover. | Fem1

 

 

L'equip de robòtica 'Fem1' d'Alcover, campions a nivell estatal i representants a nivell mundial

Llàtzer Bonet, Júlia de Luca i Pau Subirats, els tres participants del 'Fem1' de l'Institut Fonts del Glorieta d'Alcover van aconseguir, aquest passat 16 de setembre, la primera posició a nivell estatal en la Categoria Regular Rookie a la World Robotic Olympiad (WRO). Aquesta posició els arriba després d'un llarg període de treball i esforç i seran els encarregats de representar l'Estat a a nivell mundial. 

Comentaris