Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

VÍDEO

El carilló del Mercat Central de Tarragona ja està en funcionament

Alcover ja es prepara per viure la seva Festa Major

Del 19 al 22 d’octubre el municipi s’omplirà d’actes tradicionals, cultura popular i espectacles
Seguici popular a la Festa Major d'Alcover.   | Redacció

 

Tot just ha finalitzat la Fira de Bandolers, que el municipi d’Alcover torna a vestir-se de gala per acollir una altra gran celebració: la Festa Major. El poble ha descansat només uns dies per agafar forces i tornar a endinsar-se en un cap de setmana ple d’activitats i festa per a grans i petits.

 

Del 19 al 22 d’octubre els actes tradicionals, la cultura popular i els espectacles ompliran els carrers i places d’Alcover. Un dels plats forts serà precisament aquest divendres a les 20.00 amb el pregó de la Festa Major que anirà a càrrec del grup de versions de rock alcoverenc All Covers en reconeixement a la seva trajectòria. A continuació, el foc i la sàtira seran els protagonistes del ball de diables i la lectura dels versots del Ball de diables bruixots d’Alcover.

 

Els concerts també tindran el seu protagonisme i la nit de divendres estaran ben presents gràcies a les formacions musicals Tapeo Sound Sistem i els pregoners AllCovers.

 

Podeu consultar tots els actes de la programació de la Festa Major d'Alcover en aquest enllaç. 

 

Actes populars, música i dansa

Els actes tradicionals i de cultura popular com el Ball de Dames i Vells i la processó amb la participació del seguici popular centraran els actes de dissabte 20 d'octubre al matí. A la tarda torna la Cercabirra i la música serà protagonista a les 22.00 hores amb Feliu Ventura i a les 24.00 hores, arriba el concert de Boikot, Lagrimas de Sangre i Dj.Buenri al Pavelló Municipal d'Esports. Les entrades tenen un cost de 10 euros anticipada i 12 euros a taquilla.

 

El Ball de Dames i Vells, un clàssic de la Festa Major. | Gerard Martí

 

Diumenge 21, al migdia, tindrà lloc la diada castellera amb els Xiquets de Reus, Xicots de Vilafranca i els Xiquets d'Alcover. A les 18.30 hores el moviment, els equilibris, l'humor i la peculiaritat de les relacions humanes arriba amb 'Envà' a la plaça Nova. I la Cia. Teatre Sala Trono amb Pau Ferran i Oriol Grau portaran 'Al Sostre' al Convent de les Arts en dos passis (18.30 i 21.00 hores).

 

Els castells no faltaran a la Festa Major d'Alcover. | Gerard Martí

 

L’últim dia de Festa Major, dilluns 22 d'octubre, a les 18.00 hores, arriba Lali-begood amb ‘love'n'roll’, un concert d’autèntic rock per a tota la família. Seguidament serà el torn de tres espectacles sota la denominació ‘Arts en moviment. Fem Dansa’ amb les propostes ‘Dis-Connect’ de Diego Sinniger, ‘Incógnito’ de la Cia. Lali Ayguadé i ‘Molar’ de Quim Bigas. Finalment, un piromusical clourà la Festa Major d'Alcover 2018.

Comentaris