Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Alcover tanca el Festival Accents 2018 amb un concert de Paula Valls

Aquest diumenge 2 de desembre a les set de la tarda al Convent de les Arts
Alcover tanca el Festival Accents 2018 amb un concert de Paula Valls | cedida

 

Aquest diumenge 2 de desembre a les set de la tarda, el Convent de les Arts d'Alcover acull el darrer concert del festival de música pop, rock i folk d'arreu dels Països Catalans, el Festival Accents; i ho fa de la millor manera, amb la música negra i el folk poc convencional de Paula Valls.

 

La cantant i compositora manlleuenca, de només 19 anys, ja va sorprendre amb el seu impressionant EP debut 'Black and White' al 2016, i ara presenta el seu nou disc 'I AM'; un treball dirigit exclusivament per ella, on s'atreveix a parlar d'experiències pròpies i vivències recents, de sentir-se perduda i no trobar-se, de moments difícils i de canvis, i d'haver de prendre decisions importants en un to molts cops trist, ple de comiats, però sempre, amb una mica d'esperança. Una carta de presentació en tota regla, on Valls és mostra tal com és.

 

 

Una mirada al món adult des dels ulls d'un infant

A través del soul, el blues, el jazz i el folk, Paula Valls entrellaça la influència americana del seu productor, Joe Henry, per tal de plasmar un directe únic, íntim i amb una clara intenció orgànica.

 

'I Am' és un disc viu, que a través de l'espontaneïtat i la improvisació a l'estudi, fa una mirada al món adult des del punt de vista d'un nen petit que veu monstres, on recorda que la vida no pot ser sempre fàcil i on reflexiona sobre l'egocentrisme de la nostra societat; amb la voluntat també, de denunciar-ho i canviar les coses.

 

D'entre les grans cançons en anglès, el disc també inclou dos temes en català: 'Cançó de bressol', on parla de la soledat i la mort amb un missatge amb molta llum; i 'Que tinguem sort', una dedicatòria sincera a tots aquells amics i familiars que sempre li han fet costat.

 

Alcover tanca el Festival Accents 2018 amb un concert de Paula Valls | Satélite K

 

Concert i degustació

Les entrades ja es poden comprar anticipadament a la Casa de Cultura Ca Cosme d'Alcover, a la pàgina web del Convent de les Arts, o a taquilla una hora abans de l'inici del concert. L'espectacle que forma part dels abonaments Música i General d'aquest centre cultural, tindran també un descompte per als posseïdors del Carnet del Convent de les Arts.

 

A més a més de gaudir del concert, el Convent de les Arts oferirà també una petita degustació, gentilesa de la Denominació d'Origen Catalunya i Vermuts Miró; tot plegat una oportunitat única per gaudir d'una gran vetllada amb bona música i bon menjar.

Comentaris