Alcover homenatja la seva gent gran

Aquest dijous se celebrarà el 40è Homenatge a la Vellesa amb una jornada festiva
Imatge de la darrera edició de l'Homenatge a la Vellesa d'Alcover. | Cedida

 

Coincidint amb la festivitat de Sant Roc, Alcover celebrarà aquest dijous 16 d'agost, la 40a edició de la festa d'homenatge a la Vellesa dedicada a la gent més gran del municipi. Per a l’ocasió s’han preparat un seguit d’actes perquè tots ells en puguin gaudir. Aquest any els homenatjats són els matrimonis Josep Mallafré i Maria Dolors Roig i Francisco González i Joaquina González. De forma individual, les dones que rebran aquest reconeixement seran Genoveva Rosich i Palmira Orozco i els homes són Armando Linares i Juan Pérez.

 

Aquesta edició porta algunes novetats, com per exemple que la primera part de l’acte d’homenatge tindrà lloc a la Plaça Nova, tal com s’havia fet en els seus inicis i no a l’església Nova, com es feia en els darrers anys. El tret de sortida de la jornada es donarà a partir de la celebració de l’eucaristia i després, els homenatjats, acompanyats pels familiars i amics, rebran un detall commemoratiu, que també rebran tota la resta de participants. En acabar aquesta part, tindrà lloc un petit concert de la Coral de l’Escola Municipal de Música d’Alcover.

 

El restaurant El Álamo serà l’escenari del tradicional dinar de germanor que acollirà prop de 450 comensals. L’àpat estarà amenitzat per música en viu i el tradicional sorteig d'obsequis. Per finalitzar la jornada festiva, la plaça Nova serà l'escenari del concert del cantautor Joan Reig.

 

L’homenatge a la Vellesa està organitzat per l'Ajuntament d'Alcover i l'Associació de Jubilats compta amb el suport de CaixaBank, l'empresa Cator, l'Agrupació de conductors d'Alcover, el restaurant el Álamo, el Col·lectiu de Dones, la Parròquia de la vila i la coral de l'Escola Municipal de Música d’Alcover.

 

L’alcalde va visitar les persones grans aquest dimarts

Prèviament a l'homenatge, la regidora de Serveis Socials del consistori, M. Antònia Girona i l'Alcalde d'Alcover, Robert Figueras van visitar aquest dimarts 14 d’agost a les persones grans del municipi a les seves llars i també al Centre de Dia.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris