Alcover presenta una programació d'estiu centrada en música, literatura i cinema quilòmetre zero

Els concerts de La Chica del Mono, All Covers i Joan Masdéu o pel·lícules com 'La innocència' són alguns dels actes més destacats

Rètol del Convent de les Arts.
El Convent de les Arts acollirà gairebé la totalitat dels actes. | TarragonaDigital

La regidoria de Cultura d'Alcover ha cercat amb èxit la manera de reinventar-se per poder oferir als seus habitants una programació cultural d'estiu. Entre el dissabte 20 de juny i el 27 d'agost, el Convent de les Arts acollirà una vuitena d'actes que conformen una oferta basada en concerts acústics d'artistes del territori, projeccions de cinema i una presentació literària. Totes elles activitats de quilòmetre zero.

L'acte encarregat de donar el tret de sortida a la temporada cultural, el dia 20 de juny a les deu de la nit, serà el Liceu a la Fresca, amb la projecció de l'òpera 'Carmen' de Bizet, una obra clàssica de la cultura centrada a Sevilla. Uns dies més tard, el dijous 25 de juny a les deu de la nit, es projectarà la pel·lícula 'La innocència' en una proposta emmarcada dins el Cicle Gaudí de cinema de producció catalana.

El mes de juliol comprèn la meitat dels actes

S'haurà d'esperar fins a gairebé a mitjan juliol per tornar a veure activitats culturals a Alcover, però serà un mes intens pel que fa al nombre d'activitats. El 10 de juliol s'escoltarà música, en aquest cas dels alcoverencs All Covers, que portaran en un concert acústic una proposta diferent, íntima i especial les millors versions de tots els temps. El 24 de juliol la música també tindrà el protagonisme, però compartint-lo amb la literatura. 

A dos quarts de vuit del vespre, Joan Cavallé presentarà, en un acte que no necessita reserva prèvia i que excepcionalment se celebrarà a Ca Cosme, el seu nou llibre 'Les benaurances', un recull de tretze relats que configuren l'última publicació de l'escriptor alcoverenc. A les deu de la nit, al Convent, actuarà la cambrilenca La Chica del Mono, que presentarà en acústic 'Changes', el seu primer disc en anglès, fresc, íntim, introspectiu i amb el so del folk. Per acomiadar l'equador de l'estiu, el dijous 30 de juliol a les deu de la nit es farà la segona projecció cinematogràfica amb 'Un monstre em ve a veure', el drama fantàstic multipremiat als premis Gaudí i Goya l'any 2017.

Joan Masdéu
Joan Masdéu presenta a Alcover un nou disc que repassa els millors temes dels Whiskyn's. | Cedida
 

Joan Masdéu presentarà el 16 d'agost un recopilatori del més destacat dels Whiskyn's

El cantant reusenc Joan Masdéu visitarà el Convent de les Arts el 16 d'agost a les deu de la nit, amb 'La Flor de Panical, Whiskyn’s 25 anys', un recopilatori de les cançons més significatives de la formació, amb un format més nu i nous arranjaments, que aporten una nova profunditat a les peces. Per acabar el cicle, i de nou dins el Cicle Gaudí, el 22 d'agost a les deu es projectarà la pel·lícula 'Barcelona, Nit d'estiu'.

En totes les activitats, siguin gratuïtes o no, s'haurà de demanar l'entrada amb reserva prèvia, tret de la presentació del llibre de Joan Cavallé. Les entrades dels concerts tenen un preu de cinc euros i tres amb el carnet del Convent de les Arts. El Cicle Gaudí de cinema costa 4,5 euros i tres amb el carnet del Convent. Totes es podran adquirir a la Casa de la Cultura de Ca Cosme o per internet a la pàgina web del Convent de les Arts, i les del Liceu a la Fresca ja estan disponibles. 

Obediència en tot moment al trinomi mascareta, distància social i mans netes

Cultura d'Alcover vol recordar que és obligatori complir les mesures i recomanacions de seguretat en tot moment per fer front a la Covid-19. Ho fa fent referència al trinomi mascareta, distància social de dos metres i mans netejades amb el gel hidroalcohòlic que hi haurà als accessos. 


Comentaris

envia el comentari