Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ATENCIÓ

Dos incendis afecten vegetació a la vora de l'N-340 al Baix Gaià

URGENT

Nou cas de violència de gènere a Catalunya

L'Alt Camp es mobilitza massivament per la manifestació de la Diada

La comarca envia 45 autobusos a Barcelona
L'estació d'autobusos de Valls plena de gent esperant per pujar als autobusos. | J.V.

 

Una vegada més, Valls i l’Alt Camp s’han mobilitzat massivament per assistir a la manifestació de la Diada a Barcelona. Segons els responsables de l’Assemblea Nacional Catalana a Valls, s’han superat les xifres de l’any passat tant pel que fa al nombre d'inscrits com en la venda de samarretes. Així, aquest migdia, han sortit des de la capital de l'Alt Camp direcció a Barcelona vint-i-vuit autobusos, un més que el 2017.

 

Els assistents a la Diada pujant als autocars que els portaran fins a Barcelona. | J.V.

 

Últims detalls abans de pujar als autobusos que han de dur els vallencs a la Diada. | J.V.

 

Segons ha manifestat a VallsDiari el coordinador de l’ANC de Valls, Jordi de Bofarull, «creiem que aquesta Diada serà un èxit; hem incrementat en un 25 per cent la venda de samarretes i hem augmentat en un bus més respecte l’any passat». També ha subratllat que l'ANC no s'apartarà «ni un mil·límetre del nostre objectiu, que és la independència».

Valls i l'Alt Camp al tram 3

Els autocars de Valls han sortit puntualment a la una del migdia des de l’estació d’autobusos i en aquests moments estan traslladant els assistents a la Diada fins a l’avinguda Diagonal de Barcelona, concretament fins al tram 3, el que correspon a l’Alt Camp i la Conca de Barberà, situat força a prop de l’escenari des d’on es faran els parlaments finals, ubicat al Palau Reial.

 

Els pobles de la comarca també es mobilitzen per la Diada

D’altra banda, a més dels autobusos que han sortit des de Valls, la majoria de pobles de la comarca han organitzat, directament o mitjançant l’ANC de Valls, la sortida d’autocars des del seu municipi. Concretament, disset autobusos s’han desplaçat des d’Alcover, el Pla, Vila-rodona, la Masó, Cabra, Puigpelat, la Riba-Picamoixons, Rodonyà, Figuerola, Vilabella i el Pont d’Armentera fins a la Ciutat Comtal. En resum, la comarca ha mobilitzat aquest 11 de setembre un total de 45 autobusos.

Comentaris