Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Comencen els treballs d'asfaltatge del pàrquing del Fornàs de Valls

Aquest dilluns, 21 de gener, han començat les obres d'asfaltatge
Aquest dilluns dia 21 de gener s'han iniciat les obres d’adequació i asfaltatge de l’aparcament gratuït de superfície del barri del Fornàs. | J.G.

 

Finalment, aquest dilluns dia 21 de gener han començat les obres d’adequació i asfaltatge de l’aparcament de terra del barri del Fornàs de Valls, que ha suposat una inversió de 49.000 euros. L'Ajuntament de Valls espera que els treballs, que comportaran l’adequació completa d’aquest solar, actualment de terra, estiguin enllestits durant la primera setmana de febrer.

 

Un aparcament amb capacitat per més d'un centenar de vehicles

Tan bon punt s’hagin senyalitzat les places, aquest aparcament tindrà capacitat per a més d’un centenar de vehicles, en concret, 103 cotxes i 18 motos, a més de la reserva de 4 places per a vehicles adaptats. En aquest sentit, s’asfaltarà la totalitat de l’aparcament que ocupa una superfície de gairebé 3.200 metres quadrats i que dona servei a tot el barri i a la zona propera del Centre Esportiu Municipal El Fornàs.

 

Nou accés a l'aparcament des del carrer Arquitecte Vives

El projecte previst en aquest aparcament municipal preveu l’adequació dels actuals accessos que comuniquen el pàrquing amb el passeig President Tarradellas, però a més, també, s'especifica que es crearà un nou accés des del carrer Arquitecte Vives.

 

•    NOU SERVEI DE TARRAGONADIGITAL: T'enviem les notícies més importants de la teva ciutat al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

 

Els treballs que ara s'estan realitzant també comportaran la preinstal·lació de reforç de l’enllumenat i tota la senyalització horitzontal i vertical de l’aparcament. Aquest és el segon aparcament de terra que asfalta l’Ajuntament en els últims mesos, ja que el passat estiu, amb una inversió de 50.000 euros, es va asfaltar el de l’Hort del Carme, en aquest cas, ubicat al Barri Antic i amb capacitat per a 200 vehicles.

 

També et pot interessar

S’asfaltarà l’aparcament del Fornàs que tindrà una capacitat per a més de 100 vehicles

Comentaris