L’aparcament del Fornàs a Valls ja està asfaltat

Aquest solar és molt utilitzat pels usuaris de les instal·lacions esportives del del Centre Esportiu Municipal El Fornàs
Francesc Anguela, regidor de Mobilitat, i el tinent d'alcalde, Jordi Cartanyà, de visita a les obres de l'aparcament del Fornàs. | Ajuntament de Valls

 

Les obres d’adequació i asfaltatge l’aparcament del Fornàs a Valls ja estan finalitzades. El solar, molt utilitzat pels usuaris de les instal·lacions esportives del Fornàs, passarà a tenir una capacitat per a més d’un centenar de vehicles, en concret, 120 cotxes i 10 motos , a més de la reserva de 4 places per a vehicles adaptats, i una bateria d’aparcament per a 8 bicicletes. S’hi ha destinat una inversió total de 49.000 euros.

 

 

  • NOU SERVEI DE TARRAGONADIGITAL: T'enviem les notícies més importants de la teva ciutat al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

 

Un aparcament de gairebé 3.200 metres quadrats

En aquest sentit, s'ha asfaltat la totalitat de l’aparcament que ocupa una superfície de gairebé 3.200 metres quadrats i que dóna servei a tot el barri i a la zona propera del Centre Esportiu Municipal El Fornàs. El projecte ha adequat els accessos que comuniquen l’aparcament amb el passeig President Tarradellas, però a més, també ha creat un nou accés des del carrer Arquitecte Vives per millorar la mobilitat a tota la zona.

 

El solar de l'aparcament del Fornàs abans de començar les obres d'asfaltatge, el passat 21 de gener de 2019   | J.G.

 

L'aparcament de l'Hort del Carme, també asfaltat, i amb capacitat per a 200 vehicles

Les obres també contemplen tota la preinstal·lació de reforç de l’enllumenat i tota la senyalització horitzontal i vertical de l’aparcament. Aquest és el segon aparcament de terra que asfalta l’Ajuntament en els últims mesos, ja que el passat estiu, amb una inversió de 50.000 euros, es va asfaltar el de l'Hort del Carme, en aquest cas, ubicat al Barri Antic i amb capacitat per a 200 vehicles.

 

També et pot interessar:

Comencen els treballs d'asfaltatge del pàrquing del Fornàs de Valls

-Valls tindrà un carril bici de quatre quilòmetres