Pinten amb esprai la façana i l'aparador de la pastisseria Santacana de Valls

Els responsables de la botiga, on hi ha penjats diversos cartells a favor de la llibertat dels presos polítics, atribueixen l'acció a grups espanyolistes
La façana i l'aparador de la pastisseria Santacana han aparegut totalment pintats | Facebook / Pastisseria Santacana

 

 

La pastisseria Santacana de Valls, situada al carrer de la Cort de la capital de l’Alt Camp, s’ha despertat avui dimecres, dia de Sant Esteve, amb una sorpresa desagradable. De bon matí, a la façana de l’establiment hi han aparegut unes pintades inconnexes, fetes amb esprai de color gris plata, que han envoltat i embrutat la paret de la cantonada que ocupa el negoci.

 

«La nit de Nadal els espanyols s'han divertit pel carrer de la Cort»

Els responsables de la botiga, a través d’un vídeo publicat a la xarxa social Facebook, han denunciat els fets amb una publicació on es podia llegir «La nit de Nadal els espanyols s’han divertit pel carrer de la Cort». Els propietaris de la pastisseria, que tenen a l’aparador diversos cartells que demanen la llibertat dels presos polítics, han atribuït aquest acte vandàlic a un grup d’espanyolistes.

 

 

La nit de Nadal els españols s’han divertit pel carrer de la Cort.

Posted by Pastisseria Santacana on Wednesday, December 26, 2018

 

Ataquen i agredeixen un ancià al Barri Antic de Valls

Un home de 88 anys va ser atracat i agredit a finals del mes d'octubre al Barri Antic de Valls. Els fets van passar a mitja tarda, cap a dos quarts de sis, a la plaça de la Zeta de la capital de l'Alt Camp. Segons va poder saber TarragonaDigital, l'home va ser atracat i van robar-li les poques monedes que en aquell moment duia a sobre, el canvi després d'haver comprat el pa, uns tres euros. A més, va rebre diversos cops per part de l'agressor.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris