GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Arriba la 6a edició de l'Alcopica, la ruta de tapes d'Alcover

La ruta de tapes d'Alcover se celebrarà els dies 29 i 30 de juny i el 5, 6 i 7 de juliol i hi participen cinc establiments
El restaurant El Xitxarel·lo és un dels establiments que participa en la ruta de tapes | Google Maps
 

 

Aquest cap de setmana arrenca l'Alcopica, la ruta de tapes d'Alcover que, aquest any, arriba a la seva sisena edició. La ruta durarà dos caps de setmana i comença aquest dissabte, 29 de juny. Així doncs, durant els dies 29 i 30 de juny i el 5, 6 i 7 de juliol tothom qui ho vulgui podrà acostar-se fins al municipi de l'Alt Camp per degustar la proposta gastronòmica que presenten els cinc establiments participants. Els restaurants que participen en aquesta edició són la Cafeteria Bonillo, El Xitxarel·lo, el Bar Colomí, el Pub els Amics i el Kebab de la Penya. 

 

Durant els dies de l'Alcopica, els comensals podran gaudir d'una tapa acompanyada d'una beguda per un preu de 2,5 euros, si no, també poden gaudir d'una tapa sola al preu de 2 euros. Pel que fa a l'oferta, cada establiment es reserva el dret d'oferir altres opcions.

 

Les diferents propostes gastronòmiques de cada establiment 

Com ja hem dit, són cinc els establiments que participen en aquesta ruta de tapes i cadascuna ofereix una proposta gastronòmica diferent. Així doncs, les diferents propostes gastronòmiques són les següents:

 

La Cafeteria el Bonillo ofereix un mini frankfurt cruixent amb pa de vidre, una mini salsitxa de frankfurt, bacó, xampinyons i ceba, la tapa és apte per a celíacs i per a infants. El seu horari d'oferta del dissabte, 29 de juny, és de 12.00 hores a 14.00 hores i de 18.00 hores a 23.00 hores. El divendres, 5 de juliol, oferirà tapes de 18.00 hores a 21.00 hores i el dissabte, 6 de juliol, de 18.00 hores a 21.00 hores. 

 

El Xitxarel·lo proposa la xistorreta del Xitxarel·lo, xistorra secreta amb bacó, pebrot verd i vermell, si voleu degustar aquesta tapa, hi podreu anar de 12.00 hores a 16.00 hores i de 20.00 hores a 23.00 hores, el divendres, els dissabtes i els diumenges. 

 

La proposta del Bar Colomí és un montadito ibèric amb pa amb tomàquet, formatge manxec i el millor pernil ibèric. El seu horari d'obertura és de 19.00 hores a 23.00 hores el divendres, els dissabtes i els diumenges. 

 

El Pub els Amics ofereixen el lemon fresh, un sorbet de mojito d'allò més refrescant, si el voleu provar, ho podreu fer a partir de les 12 de la nit del dissabte 29 de juny i del divendres i dissabte 5 i 6 de juliol. 

 

Finalment, l'últim establiment que participa és el Kebab de la Penya que ens proposa cherry amb cremós de formatge, tomàquet cherry amb cremós de formatge. Aquest establiment oferirà la tapa de 13.00 hores a 23.00 hores els dissabtes, 29 de juny i 6 de juliol; i de 18.00 hores a 23.00 hores del diumenge, 30 de juny, el divendres 5 de juliol i el diumenge, 7 de juliol.