Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

PORTADES

Les portades d'avui dimecres, 24 d'abril

FOTOS

La jornada castellera de Sant Jordi a Tarragona, en imatges

Tot a punt per a l'asfaltatge del carrer Alt Camp de Valls

La Junta de Govern aprova la millora de l'enllumenat a dos barris de Valls i altres acords
Imatge de la reunió de Batet amb l'Associació de Veïns de les Comarques | cedida

 

L'alcalde de Valls, Albert Batet, va mantenir una reunió amb l'AV de les Comarques per informar que, en els pròxims mesos, es posaran en marxa les esperades obres d'asfaltatge al carrer Alt Camp. Concretament, la intervenció es produirà al tram entre el pont del Prado i el carrer Vall d'Aran. Les obres pretenen millorar la seguretat viària en la zona d'accés al barri. El pressupost de l'actuació implicarà una inversió estimada en més de 30.000 €.

 

Així mateix, durant la reunió també es va tractar la necessitat de millorar la seguretat dels vianants en el tram de la carretera de Picamoixons que va de la rotonda de Mas Clariana fins a les Comarques. Ara el consistori haurà de tractar amb la Generalitat les diverses opcions de millora i ampliació de la vorera de la zona en qüestió. Altres temes tractats durant la reunió van ser la millora de l'enllumenat públic al barri, zones esportives al sector sud de la ciutat i l'ampliació de voreres entorn del pont d'en Cabré.

 

Acords de la Junta de Govern

La Junta de Govern de l'Ajuntament de Valls ha arribat a l'acord per la millora de l'enllumenat en la via pública als barris de la Colla Vella i la Fraternal. La Junta ha aprovat que l'empresa encarregada per a la realització de les obres d'ampliació i millora de l'enllumenat públic en aquests dos barris sigui Bosir SA. Està programat que l'actuació es pugui dur a terme en les setmanes vinents. Bosir SA presenta un pressupost per a les actuacions als dos barris de 40.288 €, IVA inclòs.

 

També s'ha aprovat la concessió de subvencions als propietaris d'habitatges que destinen els seus immobles al lloguer social. L'import general de les subvencions és d'11.233 €. Aquesta línia d'ajuts pretenen facilitat el pagament de l'IBI amb una subvenció que pot arribar a cobrir el 100% de l'impost als titulars que optin per destinar un habitatge al lloguer social mitjançant l'Oficina Local d'Habitatge de Valls.

 

Aquesta mesura està permetent ampliar el parc de pisos destinats a lloguer social. D'aquesta manera, es facilita que la ciutadania tingui accés a un habitatge amb preus més assequibles, per sota de la inflació actual del mercat. Aquest any 2018, 57 persones s'han acollit a aquesta modalitat i, a través de l'Oficina Local d'Habitatge de Valls, han llogat les seves propietats a preus socials.

 

D'altra banda, la Junta també ha aprovat les següents contractacions: a l'empresa Consivia SL per un import de 10.527 € IVA inclòs les obres de repintat de la senyalització viària horitzontal al passeig de l'Estació, les muralles del Castell, Sant Francesc, del Carme i Sant Antoni i al carrer Vallvera. A l'empresa Q Verd XXI Jardiners, per un import de 6.476 € IVA inclòs, el muntatge i ornamentació de l'arbre de la Nadal. A l'empresa Marimon i Barrabeig les obres de millora del sistema de recollida d'aigües pluvials al carrer Licoristes, al polígon industrial, per un import de 3.317 € IVA inclòs. Per últim, la Junta ha aprovat contractar a l'empresa Obres i Serveis Martínez Arlandes, per 4.020 € IVA inclòs, les obres de reparació de la xarxa de sanejament d'un sobreeixidor situat al torrent del Catllar.

 

Comentaris