S’asfaltarà una de les principals vies de comunicació del polígon de Valls

Els treballs començaran aquest dilluns 11 de febrer i compten amb una inversió de 87.458 euros
Una imatge aèria del polígon industrial de Valls | VallsDiari.cat

 

El carrer Licoristes, una de les principals vies de comunicació del polígon industrial de Valls, s’asfaltarà a partir d’aquest dilluns, 11 de febrer. Els treballs consistiran amb la renovació total del ferm i s’espera que estiguin enllestits el proper 18 de febrer, segons ha confirmat l'Ajuntament de Valls.

 

Asfaltatge de gairebé un quilòmetre de longitud del carrer Licoristes

L’actuació, amb un pressupost de 87.458 euros, comportarà l’asfaltatge de gairebé un quilòmetre de longitud de l’esmentat carrer; també s’arranjaran embornals i es pintarà la corresponent senyalització horitzonal,passos de vianants i zones d’aparcament.

 

Carrer Licoristes situat al polígon industrial de Valls. | VallsDiari

 

Obres al carrer Licoristes de Valls: per fases i trams

Per tal d’afectar el menys possibles als usuaris de la via, l’Ajuntament de Valls ha previst fer les obres per fases i trams. S’especifica, des del consistori valenc, que el carrer es mantindrà obert al trànsit de vehicles i que només hi haurà afectacions en el tram on en aquell moment s'hi estigui treballant. «Només es tallarà completament el trànsit en aquest tram quan es procedeixi a realitzar l’asfaltatge», segons informa l’ens municipal.

 

 

  • NOU SERVEI DE TARRAGONADIGITAL: T'enviem les notícies més importants de la teva ciutat al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

 

S’eviti «en la mesura del possible» aquesta important via de circulació

Per tal de reduir al màxim les afectacions i les molèsties a la circulació, des del consistori vallenc es recomana que per accedir al polígon s’eviti «en la mesura del possible» aquesta important via de circulació i que es facin servir trajectes alternatius.

 

La Policia Local de Valls té previst reforçar els serveis en aquesta zona del polígon industral per tal d’administrar el trànsit de vehicles i orientar els conductors.

 

També et pot interessar: