PORTADES

📰 Les portades d'avui, 18 de novembre

Assalten un casal de Puigpelat i detenen el sospitós després d'una persecució

La Guàrdia Urbana va interceptar i detenir el sospitós a Torreforta
la Guàrdia Urbana va detenir un sospitós d’haver assaltat un casal de la localitat de Puigpelat | Josep M. Llauradó

 

Durant la matinada del dia d’ahir, a Torreforta, la Guàrdia Urbana va detenir un sospitós d’haver assaltat un casal de la localitat de Puigpelat. El presumpte autor del robatori estava tornant al seu domicili quan va ser interceptat per la Guàrdia Urbana. El detingut portava a sobre dos telèfons mòbils, un d’ells robat en Sant Feliu de Llobregat. Després d’una persecució en cotxe que va acabar en una persecució de mig kilòmetre a peu, la Guàrdia Urbana va aconseguir detenir el sospitós.

 

Els fets van succeir a les 3.15 h, quan una patrulla de la Guàrdia Urbana de Tarragona estava circulant per la carretera T-11. A la rotonda que dona a l’A-27, els agents van veure un turisme (Opel Zafira), amb un llum de davant i un altre de la part posterior que estaven fosos, conduint a gran velocitat. El vehicle arribava a la rotonda des de l’autovia i, en advertir la presència de la patrulla de la Guàrdia Urbana, va accelerar encara més.

 

Persecució en cotxe i a peu

Va ser llavors quan va començar la persecució pels carrers del barri de Torreforta. Finalment el conductor va aturar el vehicle a l’encreuament del carrer Gaià amb el carrer Falset. El copilot (sospitós de l’assalt a Puigpelat), ciutadà marroquí i veí del polígon industrial Francolí, va fugir corrent portant una caixa registradora. Un dels agents el va seguir amb el vehicle policial i l’altre ho va fer a peu.

 

Detenció del sospitós

Van ser uns 500 metres de persecució addicionals, però finalment l’agent que anava a peu va poder interceptar el sospitós, que durant la fuga va llençar la caixa registradora, al carrer Gandesa. L’home portava un tornavís, una clau anglesa, unes tisores, un passamuntanyes, guants i dos dispositius de telefonia mòbils.

 

Per sort, els agents van poder trobar el tiquet de la caixa registradora i es va poder saber que pertanyia al local del Casal de Puigpelat, situat al carrer Major. Segons l’avís de l’alarma, l’assalt al casal es va produir a les 2.52 h, una patrulla de Mossos es va dirigir al local i va confirmar el robatori. La resta d’integrants del vehicle van escapar-se quan va començar la persecució a peu i no han pogut ser identificats.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris