PORTADES

📰 Les portades d'avui, 18 de novembre

Primera acció dels Avis i Àvies per la llibertat de Valls

La concentració s’anirà repetint cada dimecres a dos quarts de dotze del migdia a la plaça del Pati
Els avis i àvies es manifestaran cada dimecres a la plaça del Pati. | ANC Valls

 

Els avis i àvies per la Llibertat de Valls s’han manifestat aquest migdia per primer vegada per reclamar la llibertat dels presos independentistes i dels exiliats. Aquesta concentració s’anirà repetint cada dimecres a dos quarts de dotze del migdia a la plaça del Pati com ja fan els el col·lectiu d’Avis i Àvies per la Llibertat de Reus que, en aquest cas, es mobilitzen diàriament a la plaça del Mercadal mentre fan tres voltes al Mercadal equipats amb pancartes i amb bufandes grogues.

 

Aquest dissabte nou ‘Valls per la Llibertat’

I aquest dissabte el Valls per la Llibertat acollirà l’actuació de Mariona Escoda (veu) i Andreu Dexeus (piano). Mariona Escoda ha protagonitzat diverses actuacions a la nostra ciutat i, a través del seu canal de Youtube, ha publicat versions de cançons com Boig per tu, de Sau; La dansa del vestit, de Txarango; The Prayer, d’Andrea Bocelli i Céline Dion, o la darrera, una exitosa versió de Here comes the son, dels Beatles. La jove vallenca en aquesta ocasió actuarà acompanyada al piano per Andreu Dexeus, llicenciat en Musicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona i professor de l’IES Narcís Oller, on és el responsable dels estudis musicals.

 

L’actuació tindrà lloc a les dotze del migdia i recuperarà l’espai habitual del cicle: la plaça de l’U d’Octubre. I, d’onze a una, també a la plaça de l’U d’Octubre, la tradicional paradeta de venda de marxandatge i recollida de fons per a la caixa de solidaritat, on les persones que es comprometin a penjar-lo en un lloc visible podran demanar, gratuïtament, un domàs amb el lema ‘Fem la República Catalana’. A la parada també es podran reservar places per als autobusos que, el dissabte 29 de desembre, desplaçaran els vallencs fins a la presó de Mas Enric, al Catllar, on tindrà lloc el Valls per la Llibertat d’aquella setmana. Els tiquets tindran un preu simbòlic de 2 euros i l’import íntegre anirà a la caixa de solidaritat.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris