Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

PORTADES

Les portades d'avui dimecres, 24 d'abril

FOTOS

La jornada castellera de Sant Jordi a Tarragona, en imatges

Valls demana 220.000 euros per finançar plans d’ocupació al Barri Antic

Es pretén reforçar la plantilla dels serveis municipals de manteniment, en concret al Grup d'Intervenció Ràpida al Barri Antic
Imatge del barri Antic de Valls. | J.G.

 

El consistori vallenc ha demanat al departament de Treball de la Generalitat una nova subvenció per al programa Treball als Barris que, de nou, se centrarà en el Barri Antic. L'Ajuntament ha aprovat una sol·licitud de subvenció de 220.000 euros per finançar plans d'ocupacionals per a la formació i contractació d'onze persones aturades.

 

El Barri Antic de Valls, el desgast del cor de la ciutat

Grup d'Intervenció Ràpida al Barri Antic de Valls

Entre altres accions, amb la nova contractació es pretén reforçar la plantilla dels serveis municipals de manteniment, en concret al Grup d'Intervenció Ràpida al Barri Antic que s'encarrega de les obres de manteniment a la via pública. En els últims tres anys, aquest grup ha realitzat 132 obres de manteniment als carrers i places del Barri Antic i ha donat feina a més de trenta persones.

 

Reforç del servei d'orientació i asssessorament laboral a veïns del Barri Antic

A més, amb el programa Treball als Barris, es reforçarà el servei d'orientació i assessorament laboral a veïns del Barri Antic que es troben a l'atur. En concret, amb el nou programa s'oferirà suport a 75 veïns del centre històric amb l'objectiu de facilitar la seva reinserció al mercat de treball.

 

En els últims tres anys, a través d'aquest programa, s'ha ofert assessorament laboral a 235 vallencs, un 47% dels quals ha aconseguit trobar feina. Si es confirma la subvenció per al nou programa de Treball als Barris, des del 2015 la Generalitat i l'Ajuntament hi hauran destinat prop de 900.000 euros. 

 

Subvencions al lloguer d’habitatges als menors de 35 anys

L’Ajuntament de Valls ha posat en marxa una nova convocatòria de subvencions per ajudar als joves de la ciutat a aconseguir un habitatge de lloguer. A la convocatòria s'hi poden presentar els joves que hagin signat un contracte de lloguer des del 21 de novembre de 2017 i fins al 3 de novembre de 2018. Des del consistori es subratlla que es prioritzarà la concessió de les subvencions als joves que lloguin un habitatge al Barri Antic de la ciutat.  

Comentaris