Un arbre cau enmig de la carretera C-14 a Alcover

S'ha hagut de tallar el trànsit uns minuts en els dos sentits. No hi ha hagut danys personals
Imatge de la grua retirant l'arbre caigut. | J.V.

 

Un arbre ha caigut enmig de la carretera C-14 al seu pas per Alcover, la qual cosa ha deixat la via intransitable. A causa d'això, la carretera C-14 s’ha hagut de tallar al trànsit durant uns minuts segons han informat fonts de Trànsit. En una estona, els vehicles ja hi podien circular amb normalitat.

 

Mentre l'arbre era a la via, la carretera s’ha hagut de tallar en els dos sentits de la marxa perquè la presència de l’arbre dificultava el pas de vehicles. L’arbre ha caigut a l’alçada del quilòmetre 26. Segons han explicat fonts dels Bombers de la Generalitat, estava completament caigut, la qual cosa feia que no es pogués circular en cap dels dos sentits de la marxa.

 

Els Bombers hi ha enviat un vehicle i informen que no hi ha hagut afectacions personals ni materials. El vent que bufa avui i el mal temps que fa són les possibles causes d’aquest incident.

 

Com es pot veure en la imatge, l’arbre ha caigut completament, segurament, a causa del fort vent que bufa a la zona. Uns minuts després de reobrir la carretera al trànsit, ha arribat una grua per tal de retirar l’arbre caigut de la via. Mentre s'han dut a terme aquestes tasques, s'ha tornat a tallar la via en els dos sentits, ja que els treballs de la grua, situada enmig de la carretera, no feien possible el pas de vehicles. 

 

Fa dos dies va caure un arbre sobre un cotxe a Reus

El fort vent que ha bufat aquests dies també ha deixat escenes similars a la d'avui a Alcover. Aquest cop, però, amb danys materials. Fa dos dies, a Reus va caure un arbre a sobre d'un cotxe aparcat al carrer Pau Font de Rubinat. 

 

Els fets van passar cap a dos quarts de vuit del vespre d’aquest 29 d’octubre. La caiguda de l’arbre va mobilitzar diversos efectius dels Bombers de la Generalitat i de la Guàrdia Urbana de Reus, que van precintar la zona i que van treballar per retirar l’arbre sota la mirada dels veïns.

Més notícies de la categoria Alt Camp