PORTADES

📰 Les portades d'avui, 18 de novembre

La Cambra de Comerç i l'Obra Social «la Caixa» signen un conveni de col·laboració

El conveni pretén afavorir el desenvolupament de diverses activitats de caràcter cultural social i empresarial
L'objectiu d'aquest acord és desenvolupar múltiples activitats de caràcter social, empresarial i cultural d'interès mutu | Tarragona Digital

 

S'ha signat un acord a la Cambra de Comerç de Valls entre l'Obra Social «la Caixa» i la Cambra de Comerç i Indústria de Valls. L'objectiu d'aquest acord és desenvolupar múltiples activitats de caràcter social, empresarial i cultural d'interès mutu, com per exemple el Premi al Jove Emprenedor o el Premi-Reconeixement a Fundació, el qual s'encarrega de la incorporació d'individus al mercat laboral, per la serva activitat econòmica, social i de servei.

 

L'Obra Social «la Caixa»

L'objectiu de l'Obra Social de la Caixa és, en general, el d'impulsar iniciatives socials, invertint en investigació, educació i fent tot el possible per a difondre la cultura i la ciència. Part dels seus projectes busquen recolzar el treball d'investigació en el camp de la salut, ajudar a superar situacions de pobresa, impulsar noves generacions amb ajuts en l'educació així com treballar per fer de la cultura (art, música, teatre, humanitats, etc.) un element accessible per a tothom o contribuir a la creació i difusió del coneixement científic tant per a grans com per als més joves i, per acabar, també creen projectes amb l'objectiu de generar activitat econòmica sostenible i contribuir en el desenvolupament dels països més vulnerables.

 

Alexis Gómez, director de la Banca d'Institucions de CaixaBanc va ser l'encarregat de signar el conveni per la part de l'Obra Social «la Caixa». Per part de la Cambra de Comerç i Indústria de Valls, l'encarregat va ser Marcel·lí Morera, president de la Cambra. A més a més, a l'acte també hi van assistir diversos directors de les oficines de Caixabanc presents a la ciutat.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris