Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

FOTOS

Reus s'omple de roses i llibres en un matí radiant de Sant Jordi

L’onzena caminada popular de Valls se solidaritza amb la Lliga Contra el Càncer

L'activitat tindrà lloc el 24 de febrer i portarà els participants fins a Vallmoll
Una imatge de la caminada de l'any passat. | Ajuntament de Valls / Pere Toda

 

El Patronat Municipal d’Esports de Valls ja ho té tot a punt per una nova edició de la caminada popular, una de les activitats impulsades per aquest organisme esportiu més multitudinària, i que enguany celebra l'onzena edició. L'activitat, compta amb la col·laboració del Consell Esportiu de l'Alt Camp, la Federació d'Associacions de Veïns de Valls i de les entitats senderistes vallenques De 9 a 2, K+ i Secció de muntanya AAEET, tindrà lloc diumenge 24 de febrer i portarà els participants fins a Vallmoll, on hi haurà una zona d'avituallament.

 

Amb un desnivell acumulat de gairebé 200 metres, l’onzena edició de la caminada popular preveu un itinerari de poc més de 14 quilòmetres que portarà els participants fins a Vallmoll i es calcula que es pugui completar aproximadament en unes quatre hores. La sortida de la caminada s'efectuarà a les nou del matí des de la plaça de Sant Francesc. L’arribada tindrà lloc al mateix punt de sortida.

 

Caminada solidària amb la Lliga Contra el Càncer

Aquest any, la caminada serà solidària amb la Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i Terres de l'Ebre. En aquest sentit, es proposa una col·laboració voluntària de 5 euros per persona i 10 euros per família. La Lliga és una organització no governamental, sense ànim de lucre, que té com a objectiu general realitzar activitats que millorin el control i la prevenció del càncer a la població. La Lliga realitza activitats d'informació i educació a la població mitjançant xerrades, conferències i difusió en els mitjans de comunicació. Els temes són ben diversos i sempre relacionats amb la prevenció, el diagnòstic, la investigació i el control de la malaltia, el seu tractament...

 

El PME convida els participants en la caminada a fotografiar la seva experiència i participar en un concurs de fotografia amb la caminada com a eix temàtic. Per poder participar en aquest concurs només és necessari enviar una fotografia de la caminada avisitavalls@gmail.com. Les inscripcions es poden realitzar a través del web www.pmevalls.cat o presentant la butlleta d'inscripció al CEM El Fornàs (passeig President Tarradellas, 2-6) o a les oficines del Patronat Municipal d'Esports (carrer Prat de la Riba, 15-17).

Comentaris