Centenars de persones en l'onzena caminada popular de Valls

La Caminada Popular de Valls anirà fins als aiguamolls del Pla de Santa Maria

L’activitat tindrà lloc diumenge 23 de febrer i els beneficis aniran destinats a la Lliga Contra el Càncer

El Patronat Municipal d’Esports de Valls organitza un any més la Caminada Popular que enguany arriba a la dotzena edició i que el proper diumenge 23 de febrer portarà als participants fins als aiguamolls del Pla de Santa Maria. Aquesta caminada, patrocinada per l’empresa Sorea, compta amb la col·laboració del Consell Esportiu de l’Alt Camp, l’Ajuntament del Pla de Santa Maria, Bon Àrea, Fleca Flaqué i les entitats senderistes vallenques De 9 a 2, K+ i la secció de Muntanya de l’AAEET.

El recorregut de Valls fins als aiguamolls del Pla de Santa Maria, tornant a Valls, amb un desnivell acumulat de 90 metres, té un itinerari d’uns 16 quilòmetres i es preveu que els participants la puguin completar aproximadament en unes 4 hores. La sortida de la caminada s'efectuarà a les nou del matí davant del pavelló Xavi Tondo del Centre Esportiu Municipal El Fornàs. El recorregut d’anada fins a l’entorn natural i singular dels aiguamolls transcorrerà pels camins d’Alió, de la Font del Catllar i dels Muntanyencs per enllaçar amb els del Pla de Santa Maria als aiguamolls. De retorn fins a Valls se seguirà per la ruta paral·lela a la rasa del Cargol i els camins del Casiol i de la Font del Catllar.

Aquest any la caminada serà solidària de nou amb la Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i Terres de l'Ebre. En concret, es proposa una col·laboració voluntària de 5 euros per persona o 10 euros per família. L’acte de presentació de la caminada ha comptat amb la participació de les entitats col·laboradores. Durant la presentació, el regidor d’Esports i president del Patronat Municipal d’Esports, Enric Garcia, i el gerent de Zona de Sorea, Alberto Valcarce, han signat el conveni de col·laboració que estableix una aportació, per part de l’empresa, de 3.500 euros com a patrocinadors de la Caminada.

Les inscripcions es poden realitzar a través del web del Patronat Municipal d'Esports o presentant la butlleta d'inscripció al CEM El Fornàs (Passeig President Tarradellas, 2-6) o a les oficines del Patronat Municipal d'Esports al pavelló municipal Joana Ballart (Carrer Prat de la Riba, 15-17).


Comentaris