Més de 500 persones participen en la caminada solidària de Valls

L’onzena edició de la caminada popular de Valls ha recaptat diners per la Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i Terres de l’Ebre
Centenars de persones participant en l'onzena caminada popular de Valls | visita valls

 

Gran èxit d’assistència en l’11a caminada popular de Valls. Aquest diumenge dia 24 de febrer, més de 500 persones han fet un recorregut circular a peu, amb sortida i arribada a Valls, passant per Vallmoll, per una causa solidària.

 

L’activitat, que ja acostuma a ser multitudinària cada any, està organitzada pel Patronat Municipal d’Esports i ha comptat amb la col·laboració de diverses entitats com el Consell Esportiu de l’Alt Camp, la Federació d’Associacions de Veïns de Valls i les entitats senderistes vallenques De 9 a 2, K+ i Secció Muntanya AAEET.

 

A les 9.00 hores en punt, els participants han sortit aquest diumenge des de la plaça Sant Francesc per fer el recorregut fins a Vallmoll i després tornar a la capital de l'Alt Camp.

 

En aquesta edició el desnivell acumulat ha estat de gairebé 200 metres en un itinerari de poc més de 14 quilòmetres que es va realitzar en unes quatre hores, aproximadament. La caminada s'ha fet de manera agrupada i controlada en tot moment per l'organització amb punts de trobada i de reagrupament.

 

Un dels trams de la caminada. | visita valls

 

Un cop arribats a Vallomoll, a la pista poliesportiva, una zona d’avituallament esperava els senderistes per agafar forces i descansar una mica, per encarar el camí de tornada fins a Valls.  

 

Caminada solidària amb la Lliga Contra en Càncer

Caminar només ha estat l’excusa per poder dur a terme el veritable objectiu de l’activitat: la solidaritat. La recaptació de les inscripcions (es proposava una col·laboració voluntària de 5 euros per persona i 10 euros per família), es destinarà a la Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i Terres de l’Ebre.

 

També et pot interessar: