teatres-valls

Valls cancel·la un espectacle teatral a causa del coronavirus

El Balleto di Siena havia d'actuar aquest diumenge dia 1 de març al Centre Cultural Municipal de la capital de l'Alt Camp

L'Ajuntament de Valls  ha informat que, d'acord amb les mesures preventives pels casos de coronavirus (Covid-19) detectats a Itàlia en els darrers dies, suspèn la representació del Balleto di Siena  que havia d'actuar aquest diumenge dia 1 de març al Centre Cultural Municipal de Valls. La companyia tenia previst aquest dijous viatjar fins a Barcelona des de Bolonya, capital de la regió d'Emilia-Romagna, una de les àrees amb evidència de transmissió comunitària segons el Ministeri de Sanitat espanyol.

Pel que fa als espectadors que ja hagin adquirit entrades per l'espectacle, es podran adreçar a les taquilles del Teatre Principal per a devolucions, a partir d'aquest divendres dia 28 de febrer, en l'horari d'obertura habitual: els dimecres de 18.00 h a 21.00 h i els divendres, de 12.00 h a 13.30 h. Per altra banda, les persones que hagin adquirit entrades a través d'Eventbrite, el servidor de ticketing es posarà en contacte per fer el reemborsament de les localitats.