GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

La fira de Santa Úrsula de Valls pateix més alteracions per la manifestació de dissabte

El correfoc del dissabte al vespre es posposa fins a l'1 de febrer, vigília de la festa de la Mare de Déu de la Candela
Baixada de l'Àngel per la fira de Santa Úrsula de Valls. | Jordi Vilanova

Segueixen els ajustaments i les modificacions dels actes de la fira de Santa Úrsula de Valls. Després que ahir les dues colles dels Xiquets de Valls i l’Ajuntament de la ciutat prenguessin l'acord de mantenir la diada castellera de diumenge amb un component reivindicatiu, el correfoc del dissabte 26 d'octubre al vespre es posposa fins a l'1 de febrer de 2020.

 

 

Les alteracions en el programa del dissabte 26 fan referència a les hores en què es desenvoluparà la manifestació unitària a Barcelona. En aquest cas, el correfoc organitzat per l'Ajuntament i coordinat per la Unió Anelles de la Flama, es reprogramarà amb motiu de la vigília de la festivitat de la Mare de Déu de la Candela de l’any vinent. Per altra banda, el concert dels grallers So Nat s'endarrereix unes hores, i concert revetlla de la nit del dissabte comptarà amb dues formacions: Miquel del Roig i els grallers So Nat, formació experimentada en el repertori de versions.

 

La Unió Anelles de la Flama també manté totes les participacions en la celebració de Santa Úrsula: cercavila infantil del divendres, sortida dels gegants el migdia del dissabte, anada a ofici dels gegants el diumenge i balladetes de gegants i mulassa també el diumenge. En alguns d’aquests actes es podran veure aspectes de reivindicació de la llibertat dels presos i del retorn dels exiliats.

 

Potser també t'interessa: