Valls celebrarà la Festivitat de Sant Cristòfol amb la benedicció de vehicles aquest diumenge

Aquest any la imatge de Sant Cristòfol presidirà la benedicció, situada al davant de la Parròquia del Carme
La benedicció de vehicles de Sant Cristòfol a Valls l'any passat.| Benjamí Heras

 

Aquest diumenge dia 7 de juliol tindrà lloc la tradicional benedicció dels vehicles a Valls. Serà davant la parròquia del Carme, a la plaça del Carme, que guarda l’altar de Sant Cristòfol, patró dels conductors, des de les 13.00 fins a les 13.30 hores.

 

Aquest any la imatge de Sant Cristòfol, presidirà la benedicció, situada al davant de la parròquia.

 

Els donatius que es vulguin aportar, aniran destinats a la conservació de l’edifici del temple del Carme. Tots els conductors estan convidats a beneir el vehicle, per implorar la protecció per les nostres carreteres.

 

Als conductors se’ls farà entrega d’una breu pregària i d’algunes recomanacions per a una bona conducció.

 

Vimbodí i Poblet, l'Espluga de Francolí... benedicció de vehicles arreu

Aquest cap de setmana, Vimbodí i Poblet també ha preparat diverses activitats amb motiu de la festivitat de Sant Cristòfol. Aquest dissabte, a les 20.30 hores, es traslladarà la imatge cap a la parròquia i, seguidament, es farà una pregària. A les 21.30 hores es durà a terme un sopar a la plaça de l'Església. 

 

L'endemà diumenge a les 10.30 hores se celebrarà la Missa de la Dedicació i tot, seguit, cap a les 11.30 hores al raval de Lleida es procedirà a la benedicció de vehicles i es traslladarà la imatge del Sant cap a l'ermita. 

 

Pel que fa a l'Espluga de Francolí, aquest dissabte dia 6 de juliol es farà la tradicional benedicció de vehicles, segons es comunica des del Moto Club Francolí. S'ha convocat a tothom a les 17.45 hores a la rambla Lluís Companys per iniciar el recorregut, passant per la plaça de l'Església on es rebrà la benedicció del mossèn per acabar al Parc Fluvial amb un piscolabis per als assistents.