Les activitats d’hivern del Centre Cívic de Valls

En el nou programa s'inclouen un total de 52 activitats

El Centre Cívic de Valls ha obert recentment les inscripcions a les diferents activitats que ha programat per aquest trimestre. Cinquanta-dos activitats, entre cursos, espectacles infantils, xerrades i tallers adreçats a diferents públics, des d'infants, adults i gent gran. Les inscripcions, obertes fins a esgotar places de les diferents activitats, es poden realitzar a les dependències del Centre Cívic de dilluns a divendres de 10 del matí a 2 del migdia, i de dimarts a dijous, de 17 a 19 de la tarda.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

A banda dels cursos trimestrals, el nou programa també inclou tallers monogràfics de poques hores de duració, així com xerrades de temàtica diversa i espectacles infantils, de caràcter gratuït. La programació es pot consultar des de la pàgina web de l'Ajuntament, des de la qual la ciutadania pot accedir directament a totes les activitats i notícies relacionades amb aquest servei, així com descarregar la programació d'aquest trimestre. També es poden trobar els programes en paper de manera gratuïta en diferents espais municipals, en concret a l'Espai Ca Creus, a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà de l'Ajuntament, a l'Oficina d'Informació i Turisme, a Vallsgenera i al centre esportiu El Fornàs.

Activitats gratuïtes, descomptes i preus reduïts per a col·lectius

Un total de 23 activitats seran gratuïtes dins el programació del Centre Cívic. En aquest sentit, les activitats també ofereixen descomptes, principalment per als col·lectius en risc d'exclusió social i econòmica, potenciant així, l'element de cohesió, de dinamització i d'acció cívica d'aquest espai. A més, pels col·lectius de gent gran i de joves es mantenen preus reduïts i/o gratuïts, facilitant així l'accés a les activitats a tota la població de la ciutat.

Rua Infantil de Carnaval de Valls

Entre les activitats de la programació d'hivern destaca la 6ª edició de la Rua infantil de carnaval que tindrà lloc el divendres 1 de març a les 18.00 hores amb sortida a la plaça del Titit, amb la rebuda del rei Carnestoltes i la seva comitiva (en col·laboració  amb el Grup de Teatre Principal), i finalització al Pati. L'activitat, amenitzada per la companyia de xaranga Tocabemolls, comptarà de nou amb la col·laboració de Comerç de Valls a través del concurs de disfresses per a nens i nenes (fins a 14 anys). Enguany s'ha obert convocatòria artística per a ballarins i ballarines que vulguin col·laborar com a voluntaris de la Rua Infantil, juntament amb els altres artistes que hi participen.

Un curs de teatre i un espai de manualitats, novetats d'aquest trimestre

Un curs gratuït de teatre social i de l'omprimit/da per a majors de 16 anys és una de les noves propostes que ofereix el Centre Cívic aquest trimestre, així com un curs de gimnàstica abdominal hipopressiva. Per altra banda, Valls en Transició i l'Associació pel Desenvolupament Local i Alternatiu (ADeLA) – Can Pipirimosca, ofereix un nou cicle d'activitats sobre les cinc 'R' (rebutjar, reutilitzar, reduir, reparar i reciclar), que inclou una jornada festiva de cloenda (tallers, concerts, cinefòrum i menjar popular) el dia 30 de març a la plaça del Blat.

Per acabr,  una altra de les novetats del següent trimestre és un nou espai de manualitats (sinergia creativa). Un espai pensat per aprendre, ensenyar i de relació social on desenvolupar la creativitat a través de diferents tècniques com el crotxet, feltre, goma eva i manualitats amb materials reciclats o similar.