L’antic Centre de dia d’Alcover es convertirà en un espai multifuncional

Estarà obert a totes les entitats del poble i, de moment, serà la seu de la Llar de Jubilats, el Bang de Sang i Teixits i el Club de Bitlles
Una de les sales de l'antic Centre de dia d'Alcover. | Cedida

 

L'antic centre de dia d’Alcover, ubicat al carrer de les Rodes número 7, es reaprofitarà perquè en puguin fer ús les entitats del poble. A partir d'ara, es convertirà en un espai multifuncional perquè es puguin realitzar activitats lúdiques, culturals i socials. Aquest equipament serà gestionat per la Llar de Jubilats i estarà obert a totes les entitats del municipi que en vulguin fer ús, amb la intenció de millorar les activitats que realitzen i a la vegada poder ampliar la seva oferta.

 

De moment, l’espai passarà a ser la seu de tres entitats alcoverenques que necessitaven un lloc per fer les seves activitats: per una banda, la Llar de Jubilats, que gestionarà el seu ús i que actualment té la seu en una sala annexa a aquest equipament. Aquest espai el podran utilitzar per realitzar diferents activitats com tallers i àpats, i guanyaran en comoditat, amplitud i accessibilitat.

 

També serà la seu del Banc de Sang i Teixits d’Alcover, que no disposava d’un lloc fix per a realitzar la seva activitat. Es considera que, a partir d’ara podran fer molt més visibles les seves campanyes de donació de sang.

 

Per últim serà també la seu del Club de Bitlles Alcover, que tindrà una saleta annexa on guardar el material necessari i per poder fer reunions. Amb aquesta ubicació es guanyarà en proximitat, ja que l’equipament està situat molt a prop de les pistes de bitlles catalanes.

 

S’han fet millores en l’edifici

Per a condicionar aquest espai, s’han realitzat una sèrie de millores a l’interior de l'edifici com pintar i incorporar el mobiliari necessari per a l’ús de la sala annexa, per deixar-la en les condicions òptimes.

 

Va ser el centre de dia del poble durant 16 anys

Durant 16 anys, aquest edifici va acollir el centre de dia d’Alcover. Actualment aquest servei s’ha traslladat al carrer Fonts del Glorieta, en un nou edifici amb diferents espais per tal de gaudir d’una atenció més personalitzada i oferir els serveis en la totalitat de condicions.

 

També et pot interessar: