El nou Centre de Dia d'Alcover obrirà tots els dies de l’any a partir de l’abril

S’amplia l’horari d'acolliment a la gent gran també els caps de setmana i festius, augmentant notablement el servei i el benestar de les persones dependents
Exterior del Centre de Dia d'Alcover. | Cedida

 

A partir del proper 1 d’abril, el Centre de dia d'Alcover, que va inaugurar el nou edifici a finals del 2018, oferirà l'acolliment diürn a les persones grans, ara també els caps de setmana i festius; augmentant notablement el servei i el benestar de les persones dependents.

Aquesta decisió arriba després de l’obertura del nou equipament, que ofereix noves possibilitats amb noves sales i espais que permeten una atenció més personalitzada.

Compromís del centre amb les famílies dels usuaris

També era una demanda recorrent en les enquestes de satisfacció dels usuaris i familiars i un compromís que des de la direcció del centre s'havia adoptat amb les famílies per donar continuïtat al servei.

Actualment, el Centre de dia d'Alcover presta servei de dilluns a divendres de 8.30 a 19.00 hores i a partir d'ara també ho farà els caps de setmana i festius de 9.00 a 18.00 hores, per aquelles famílies interessades. Els caps de setmana es realitzaran gairebé la totalitat dels serveis i tallers que s'ofereixen entre setmana, entre ells, la possibilitat de menjador.

Amb aquesta ampliació, el Centre de Dia esdevé un dels únics equipaments d'aquestes característiques al Camp de Tarragona que ofereix el servei els caps de setmana i que no va lligat a cap residència.

El Centre de Dia d'Alcover compta amb un equip de professionals especialitzats que es preocupen per oferir una atenció centrada en la persona i en les seves necessitats. L'objectiu d'aquest servei és facilitar a la persona atesa la continuïtat de la vida a casa afavorint la recuperació i el manteniment de les seves capacitats, i alhora donar un temps de descans al cuidador principal, que normalment és la família.

També et pot interessar: 

"ATENCIÓ: Josep Lluís Carod-Rovira serà a Valls per aquest motiu" "OFERTA DE FEINA: Es busca llogater pel bar de Figuerola del Camp"