El vallenc Cèsar Puig, nou director general de Serveis Consultius

Aquest migdia ho ha anuciat la consellera de la Presidència i portaveu del Govern
Cèsar Puig en l'acte de suport a Valls. | J.V.

 

El Govern  ha nomenat el vallenc Cèsar Puig nou director de Serveis Consultius i Coordinació Jurídica del Gabinet Jurídic de la Generalitat de Catalunya. Aquest migdia ho ha anuciat la consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Elsa Artadi, després de la reunió del consell exectiu que ha aprovat la mesura.

 

Petició d’11 anys de presó per Cèsar Puig

 

La Fiscalia demana onze anys de presó per a l'exsecretari general d'Interior el vallenc Cèsar Puig, per un delicte de rebel·lió, i demana la mateixa pena per a l'excap dels Mossos, el major Josep Lluís Trapero i per l'exdirector general dels Mossos Pere Soler.

 

Fins ara, tots tres estaven processats a l'Audiència Nacional per delictes de sedició i organització criminal però en el moment dels escrits d'acusació el ministeri públic va igualar el delicte amb els processats al Suprem.

 

L'Audiència Nacional analitzarà la si és competent per aquest judici

L'Audiència Nacional celebrarà a principis d'any una vista per analitzar la competència del tribunal. El lletrat de Cèsar Puig ha sol·licitat aquesta vista, ja que considera que el tribunal que els ha de jutjar ha de ser el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC).  

 

Acte de suport a Cèsar Puig

 

L’Assemblea Nacional Catalana va organitzar a finals del mes maig un acte de suport a César Puig. L’acte va comptar amb la presència de l’advocat Jaume Alonso-Cuevillas i del catedràtic Joan J. Queralt que van impartir la conferència ‘La judicialitzció del procés’. L’assistencia va ser tant elevada, gairebé un miler de persones, que l’organització va haver d’habilitar seients auxiliars en tots els indrets de la sala. César Puig, visiblement emocionat, va rebre en diverses ocasions els aplaudiments dels congregats que li van voler mostrar la seva solidaritat.

 

L’acte va comptar amb la col·laboració de les entitats més representatives de la ciutat: l'AAEET, la Cambra de Comerç de Valls, la Colla Joves Xiquets de Valls, la Colla Vella dels Xiquets de Valls, la Fundació Ciutat de Valls, l’Institut d’Estudis Vallencs, Òmn

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!