Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

S'acosta el cicle de tallers d'orientació per a joves a l'Alt Camp

Els tallers d'orientació educativa i laboral se celebraran els dies 24 d'octubre i 7, 21 i 28 de novembre
Aquest cicle de Tallers Joves Alt Camp - Tardor 2018 és un projecte adreçat a persones joves de la Comarca de l'Alt Camp, d'entre 16 i 30 anys | delCamp

 

Ja està tot a punt perquè comenci el cicle de tallers d'orientació educativa i laboral per a persones joves de l'Alt Camp, el qual l'organitza l'Oficina Jove de l'Alt Camp amb la col·laboració del Lokal de Joves de Vilarodona i el Local de Joves La Fàbrica del Pla de Santa Maria. Els tallers es duran a terme els dies 24 d'octubre i 7, 21 i 28 de novembre a diversos municipis de la comarca: El Pla de Santa Maria, Vila-rodona i Valls. En totes les jornades es tractaran múltiples aspectes d'orientació educativa i laboral en cada població.

 

Aquest cicle de Tallers Joves Alt Camp - Tardor 2018 és un projecte adreçat a persones joves de la Comarca de l'Alt Camp, d'entre 16 i 30 anys, amb necessitat o voluntat de rebre suport en la presa de decisions sobre el seu futur tant en l'àmbit educatiu, com laboral, i tenint en compte aspectes de la vida personal. D'aquesta manera, l'Oficina Jove de l'Alt Camp segueix en la línia d'apostar per l'orientació educativa i laboral com a pilars de l'emancipació juvenil i el desenvolupament personal cap a la vida adulta de les persones joves.

 

Les sessions del cicle de tallers es duran a terme entre les 17.00 hores i les 19.00 hores seguint el següent ordre: «El meu pla d'acció: Com projectar-nos al futur en l'àmbit educatiu i laboral», el dia 24 d'octubre al Local de Joves La Fàbrica del Pla de Santa Maria, el segon «Cerca de feina 2.O: Eines i recursos pràctics per a millorar la cerca de feina per internet per sectors laborals» es durà a terme el 21 de novembre a la Sala Polivalent de l'Ajuntament del Pla de Santa Maria. El tercer, «Selfie: treballem l'autoestima, l'autoconcepte, l'autoimatge, la projecció cap als altres i l'autocrítica» el 7 de novembre al Lokal Jove de Vila-rodona. I l'últim, «Jo sento, em sents: treballem les nostres emocions, identificar, gestionar i expressar» el 28 de novembre a l'Oficina Jove de l'Alt Camp situada al Consell Comarcal de l'Alt Camp.

 

Aquests tallers pretenen ajudar a les persones joves a decidir sobre el seu futur en un context en què l'àmplia oferta educativa i laboral així com la diversa informació estesa pels nombrosos canals de comunicació dificulten la tria de decisions. Per facilitar la presa de decisions, els tallers ensenyaran a valorar el context en què viuen aquests joves així com els aspectes de la seva vida personal i emocional. Per aquest motiu també es treballaran aspectes com l'autoconeixement, l'autocrítica, l'autoestima, la gestió i l'expressió de les emocions, la projecció cap als altres. Les eleccions adequades ajuden a millorar les condicions de vida de cada individu.

 

Des de l'organització conviden a participar en el cicle de tallers totes aquelles persones joves que es troben en el moment de prendre decisions de futur o que volen fer l'exercici de prendre una decisió més conscient, més relacionada amb les seves característiques, particularitats i amb la seva realitat. Les inscripcions es poden realitzar contactant amb l'Oficina Jove de l'Alt Camp: Consell Comarcal de l'Alt Camp: c/Mossèn Martí 3, 43800 Valls / 977608560 / joventut@altcamp.cat. També es poden realitzar a l'ajuntament del Pla de Santa Maria i al Lokal de Joves de Vila-rodona. El termini d'inscripció romandrà obert fins dos dies abans de l'inici de cada taller, les places són limitades.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris