Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Sessió de cinema a Alcover amb la projecció de ‘Formentera Lady’

Aquest diumenge, el Convent de les Arts acollirà la projecció d’aquesta pel·lícula de producció catalana inclosa en el Cicle Gaudí de cinema en català
Una imatge del film 'Formentera Lady'. | Cedida

 

El Convent de les Arts d'Alcover acollirà, aquest diumenge 28 d'octubre a les 19.00 hores, la projecció de la pel·lícula de producció catalana ‘Formentera Lady’, inclosa en el Cicle Gaudí de cinema en català. Es tracta d'un drama del director Pau Durà que es va estrenar el juny d'aquest any.

 

La pel·lícula narra la història d’en Samuel (interpretat per l’actor José Sacristán), que va arribar a la Formentera ‘hippie’ dels 70 i s’hi va quedar a viure, guanyant-se la vida tocant el banjo en un bar. Un dia rep la visita de la seva filla Anna (Nora Navas) i del seu nét Marc (Sandro Ballesteros). Sense feina des de fa temps, ha acceptat un treball a França que l’obliga a anar-se’n sola.

 

Després del rebuig inicial, el vell ‘hippie’ decideix fer-se càrrec del seu nét, emprenent un viatge que el farà transitar per les ombres del seu paradís acompanyat d’altres singulars personatges: Toni (Jordi Sánchez), Greta (Pepa Juan) i Joan (Ferran Rañé). Un viatge crepuscular que serà, alhora, esperançador i iniciàtic.

 

Entrades i descomptes

Per poder gaudir d’aquesta història, la cita és diumenge a la tarda al Convent de les Arts. El preu de l'entrada per veure el film és de 4,5 €  i de 3 €  si es disposa de descomptes amb el CA, CAjove! (fins als 25 anys), Carnet de la Biblioteca, de l'Estudiant, Carnet Jove, Òmnium Cultural, Majors de 65 anys, Jubilats, Pensionistes, Aturats, Família nombrosa, monoparental  i persones en situació de vulnerabilitat.

 

Presentant la targeta del Club Vanguardia es tindrà un descompte de 2x1 en les entrades. Per a més informació sobre el Cicle Gaudí, podeu clicar aquest enllaç. També trobareu totes les dades en el web del Convent de les Arts.

 

Altres pel·lícules que formen part d’aquest cicle i que encara no s’han projectat, però que es podran veure en els mesos de novembre i desembre són ‘Petitet. El rumbero que va prometre l’impossible’, sota la direcció de Carles Bosch, o ‘Les distàncies’ d’Elena Trapé.

 

 

Comentaris