Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ATENCIÓ

Mor atropellada en baixar del seu cotxe a l'AP-7 al Penedès

ALERTA

Cues quilomètriques a l'N-340, entre Altafulla i Creixell

Comença la campanya de vacunació contra la grip

La campanya començarà el 22 d'octubre i es prolongarà fins al 22 de novembre
Aquest servei serveix per a complementar el que es fa des del mateix Centre d'Atenció Primària, d'aquesta manera es pretén oferir un millor servei als ciutadans. | ACN

 

Demà, dilluns 22 d'octubre, s'inicia la campanya de vacunació contra la grip estacional promoguda per l'Equip d'Atenció Primària. La campanya durarà un mes, fins al 22 de novembre, temps en què el personal d'infermeria de l'Àrea Bàsica de Salut es desplaçarà a diversos barris de la ciutat de Valls per tal de realitzar l'administració de la vacuna de la grip. Aquest servei serveix per a complementar el que es fa des del mateix Centre d'Atenció Primària, d'aquesta manera es pretén oferir un millor servei als ciutadans.

 

Localització dels punts de vacunació

Els punts de vacunació que es situaran als barris són els següents: els barris de Sant Josep Obrer, Grup Albada, Fraternal i Candela al local de la Unió Anelles de la Flama (dilluns 5 de novembre, de 12:30 a 14:00 hores), els barris de Santa Úrsula, Alt Camp, Miramar, Santa Gemma i el Fornàs al local social del barri de Santa Úrsula (dimarts 6 de novembre, de 12:30 a 13:30 hores), a les Vivendes Colla Vella al local social del barri (dimecres 7 de novembre, de 17:00 a 17:20 hores), als Pisos Clols al local social del barri (dimecres 7 de novembre, de 17:25 a 18:00 hores), pels barris del Portal Nou i Antic al Centre Obert (dijous 8 de novembre, de 12:30 a 13:30 hores) i pels barris de les Comarques, Mas Clariana i Santa Magdalena la vacuna s'administrarà al local social del barri de les Comarques (divendres 9 de novembre, de 12:30 a 13:30 hores).

Comentaris