Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

La Festa Major d’Alcover arriba carregada de concerts

Feliu Ventura, Boikot, Lágrimas de Sangre o DJ Buenri, entre les propostes més destacades
El concert de Feliu Ventura amb Xerramequ i Els Aborígens serà aquest dissabte. | Cedida

 

La Festa Major d’Alcover ja és a tocar. Queden molt pocs dies perquè el municipi gaudeixi de tota mena d’actes festius durant aquest cap de setmana. Entre totes les activitats programades, destaca una bona oferta musical amb concerts per a tots els gustos.

 

Per començar, aquest divendres a la mitjanit, el ball de Festa Major anirà a càrrec de Tapeo soundsystem i el grup alcoverenc All covers. Dissabte a la nit l’oferta musical s’amplia molt més amb un concert de luxe que tindrà lloc al Convent de les Arts. Feliu Ventura es retrobarà a l’escenari d’Alcover amb Xerramequ i els Aborígens, a les 22.00 hores amb l’espectacle ‘Sessions ferotges’. Es tracta d’una trobada que els músics havien buscat durant anys i que fa uns mesos va arrelar gràcies al catalitzador de les cançons d’Ovidi Montllor.

 

Després d’una intensa gira conjunta, Feliu Ventura amb Xerramequ i els Aborígens, van decidir revisar el repertori, encetar peces de creació pròpia i treure a la llum un concert pensat i fet a foc seguit. Les ‘Sessions Ferotges’ de Feliu Ventura amb Xerramequ i els Aborígens combinen cançó d’autor per jamaicanes -reggae, rocksteady-, però també ‘marxes mores’, sonoritats pop i la torna en forma de ‘dubs’.

 

Les entrades es poden comprar anticipadament a la Casa de Cultura Ca Cosme d’Alcover, a través del web www.conventarts.cat i a la taquilla del Convent de les Arts des d’una hora abans de l’inici del concert al preu de 12 € en l’entrada general i de 9 € si es disposa del Carnet del Convent de les Arts, on els espectadors fins a 25 anys poden gaudir de l’entrada a 5 € dins la promoció CAjove! Al formar part de la programació de la festa major, els alcoverencs poden adquirir l’entrada a 5 € anticipadament a Ca Cosme.

 

Podeu consultar tota la programació de la Festa Major d'Alcover en aquest enllaç.

 

La música segueix la nit de dissabte 

L’oferta musical no acaba aquí. El mateix dissabte dia 20 d’octubre a les 00.00 hores, el Pavelló Municipal d’Esports serà escenari del concert dels grups Boikot, Lágrimas de Sangre i també de Dj Buenri.

 

Els assistents podran gaudir d’una nit amb el punk i l’ska dels madrilenys Boikot, del rap combatiu dels Lágrimas de Sangre, o de la sessió ‘remember’ del mític Dj. Buenri. Les entrades ja es poden comprar a l'Ajuntament de la vila, al PIJ, al Bar Plaça Nova,  al Bar Colomí, Cercle d'Amics i al Pub d'Alcover; i a Reus a Discos Quik. El preu és de 10 € si es compren anticipadament, i de 12 € si s'adquireixen el mateix dia a taquilla.

 

Protocol contra les agressions sexistes

Coincidint amb el concert de la Festa Major, el Pavelló Municipal comptarà amb un estand informatiu de la Creu Roja dirigit als joves de la vila i a tots aquells que s’hi donin cita. En ell s’hi trobarà informació sobre prevenció de drogues, alcohol, sexualitat... A part de la informació, oferiran un servei més que consta de la prova d’alcoholímetre, distribució de preservatius, ulleres ‘alcovista’ i anàlisi de substàncies.

 

Per altra banda, també, l’Ajuntament d’Alcover assumeix el compromís i la responsabilitat social i política d’erradicar tota mena de violències sexuals al municipi, i ha elaborat un protocol contra les agressions sexistes a les festes i esdeveniments festius.

Comentaris