Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Un premi de 500 euros per a qui encerti la classificació final del Concurs de Castells

Els participants hauran de dipositar la butlleta en qualsevols de la trentena de comerços vallencs que participen en la ‘porra’ castellera
Òscar Peris, regidor de Comerç i Turisme i Josep Domínguez, vicepresident de Comerç de Valls, han presentat aquest migdia la 'porra' castellera. | J.V.

 

Amb motiu del XXVII Concurs de Castells de Tarragona, Comerç de Valls ha convocat el tercer concurs de la ‘Porra’ del concurs casteller tarragoní del 28 de setembre al 5 d’octubre.

 

La mecànica del concurs consisteix a encertar la classificació final de les colles castelleres participants en al Concurs de Castells del diumenge 7 d’octubre. El guanyador serà premiat amb 500 euros en vals de compra per gastar als comerços participants en la promoció, amb un màxim de 100 euros per establiment, i un passi per gaudir dels castells durant la diada de Santa Úrsula al balcó de Ca Segarra. L’organització assenyala que en cas que es produeixi més d’un encert es farà un sorteig per escollir un únic guanyador.

 

Si finalment no hi ha cap encertant de la classificació final, es premiarà al que més s’aproximi i en aquest cas s’enduria un sopar per a dues persones al restaurant Portal 22 i el passi per pujar al balcó de Ca Segarra per Santa Úrsula. Igualment, en cas que es produeixi més d’un encert es farà un sorteig per escollir un únic guanyador.

 

Cartell de la 'porra' castellera. | J.V.

 

Les butlletes per participar en la ‘porra’ es trobaran a la revista Les Gralles del divendres 28 de setembre. Un cop emplenada s’haurà de segellar i dipositar a les urnes que disposen una trentena de comerços de Valls, i que estan relacionats al cartell informatiu. 

 

Mostra d'aparadors castellers

Amb motiu de Santa Úrsula i el Fòrum Casteller, Comerç de Valls també organitza la 'Mostra d'Aparadors amb motius castellers'. Des del dia 1 d'octubre fins a Santa Úrsula, 21 establiments de la ciutat lluiran als seus aparadors engalanats donant un caire previ i festiu a la gran diada castellera de Santa Úrsula. Des de Comerç de Valls es demana als vallencs i vallenques que facin fotografies de la mostra d'aparadors o d'algun detall dels mateixos i les pengin a l'aplicació de l'entitat a Facebook. Entre tot el recull de fotografies, se sortejarà un val de 100 euros.

Comentaris