Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

PORTADES

Les portades d'avui dimecres, 24 d'abril

FOTOS

La jornada castellera de Sant Jordi a Tarragona, en imatges

La Sala Kursaal acull, un any més, el concurs internacional d'aus ciutat de Valls

Aficionats i professionals del món de les aus es donaran cita a la capital de l'Alt Camp durant aquest cap de setmana
La sala Kursaal de Valls, a la carretera de Barcelona, albergarà un any més el Concurs Internacional d'aus ciutat de Valls. | VallsDiari.cat

 

L’Exposició-Concurs Internacional d’Aus «Ciutat de Valls» compleix el 32è aniversari d’una mostra consolidada plenament com un certamen de referència que cada any reuneix a més criadors i agrupacions nacionals i estrangeres a Valls. Al llarg d'aquest cap de setmana, del 18 al 20 de gener, aficionats i professionals del món de les aus es donen cita a la Sala Kursaal de la capital de l’Alt Camp, situada a la carretera de Barcelona.

 

L'Exposició-Concurs internacional d'aus ciutat de Valls es podrà visitar a la Sala Kursaal. | Ajuntament de Valls/Pere Toda

 

La Sala Kursaal de Valls s’omple d’experts en el sector de les aus

En aquesta edició, l’exposició-concurs de Valls comptarà amb un ampli ventall d’associacions i clubs. Com en les passades edicions, està previst completar la totalitat de l’aforament de la Sala Kursaal, amb centenars de coloms, amb gàbies destinades a gallines i, finalment, parcs on es mostraran diferents races d’oques, faisans, paons i pintades, i un ampli ventall de tórtores, colins o perdius, a més de el Francolí, l’au que és segell de l’entitat de l’Associació de Criadors d’Aus el Francolí i que només està a l’abast d’experts en el sector.

 

Acte d’inauguració amb la presència de l’alcalde de Valls, Albert Batet

L’acte d’inauguració de la XXXIIa edició de l'Exposició-Concurs Internacional d'Aus de Raça Ciutat de Valls, que tindrà lloc aquest divendres a les 11.00 hores a la Sala Kursaal, comptarà amb la presència de l’alcalde de Valls, Albert Batet, el president de l'Associació de Criadors d'Aus de Raça el Francolí –entitat organitzadora del certamen–, David Giralte, el director dels Serveis Territorials d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat a Tarragona, Àngel Xifré i el president del Consell Comarcal de l'Alt Camp, Joan M. Sanahuja.

Comentaris