Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

S’adjudiquen els premis del concurs de fotografia 'Patrimoni Vallenc'

L’objectiu del certàmen és conèixer i divulgar el patrimoni vallenc des d’un vessant artística com la fotografia

Un any més, el Casal Popular la Turba de Valls i l’Associació llumull, Accions Audiovisuals van convocar el passat mes de novembre el concurs fotogràfic de Patrimoni Vallenc.

 

La imatge gràfica d’aquesta 13a edició del concurs fotogràfic vallenc és del dissenyador José Luis Tierraseca de Valls on segueix amb la línia minimalista i tipogràfica. Així doncs, fent proves i pensant sobre el tema de la fotografia va arribar a la conclusió de la simplicitat gestual que fem amb les mans quan ens volem referir a fer una fotografia. A partir d’aquí va compondre el cartell utilitzant una retícula basada en la regla dels tres terços. Sobre el color va optar pel color blau i el negre pel contrast visual.

 

Divulgar i conèixer el patrimoni de la ciutat de Valls

L’objectiu del concurs Patrimoni Vallenc, és conèixer i divulgar el patrimoni vallenc des d’un vessant artística com la fotografia. L’autor o autora pot escollir qualsevol monument, edifici, escultura, pintura, document, paisatge rural, natural, urbà o element cultural pertanyent al terme municipal de Valls. Així com descobrir Valls per part dels seus convilatans.

 

El jurat format per Francesc Murillo (historiador i especialista en patrimoni vallenc), Sònia Roca (arquitecta i membre de la Comissió de Patrimoni), Lluís Frago (geògraf i professor de Geografia Humana a la UB), Medir Cucurull (fotògraf), Jordi París (director del Museu de Valls) va fer la deliberació el passat divendres 15 de desembre en sessió oberta al Casal Popular La Turba i va decidir atorgar els respectius premis.

 

Els premis van des dels 150 euros als 300 euros

El premi jove (de 150 euros) va recaure Pol Vallvé Pomés de valls. El segon premi (de 200 euros) per Laura Armengol Sardà de Solivella i la guanyadora i primer premi (de 300 euros) del concurs va ser per Marina Paredes Joaquín de Reus.

Comentaris