El concurs de relats breus de Sant Jordi de Valls compta amb una setantena de participants

Els relats guanyadors es donaran a conèixer en l'acte d'entrega de premis que tindrà lloc el dissabte 27 d'abril al jardí de la Biblioteca Popular de Valls
Lliurament dels premis d'una edició anterior del concurs als jardins de la Biblioteca Popular de Valls | Ajuntament de Valls / Pere Toda

 

El Concurs de relats breus Sant Jordi 2019 arriba a la seva dotzena edició. Aquest any s'hi han presentat un total de 75 treballs, repartits entre les quatre categories convocades.

 

Per franges d'edat, són les categories destinades a la gent jove d'entre 15 i 25 anys on es recull més participació. Des de la Regidoria de Joventut i Acció Cívica de l'Ajuntament de Valls s'està treballant en l'organització de l'acte d'entrega de premis del concurs que tindrà lloc el dissabte 27 d'abril, a les 11.00 hores, al jardí de la Biblioteca Popular de Valls (en cas de pluja, es faria a l'interior de l'edifici). En aquest acte es donarà a conèixer al públic el veredicte del jurat.

 

Un jurat que està integrat per dotze persones provinents del teixit associatiu sociocultural i de diversos serveis públics de la ciutat, principalment, relacionats amb la cultura, la joventut i els serveis lingüístics de català.

 

Concretament, enguany, els membres del jurat han estat: Albert Oliva (UAF), Àngel Gasol (IEV), Carme Leiva (Oficina de Català de Valls), Gerard Caballero (Llibreria Tram), Ivette Queralt (Valls Jove), Jordi de Bofarull (URV), Leila Zamarra (Suite Cor), Marc Ayala (regidor de Cultura), Maria Teresa Tasias (Club de Lectura), Miquel París (GTP), Montse Montané (Biblioteca Carles Cardó) i Teresa Guasch (Servei Comarcal de Català).

 

Entrega de premis el 27 d’abril

L'acte d'entrega de premis serà presentat per l'actriu vallenca Mònica Rius i comptarà amb la col·laboració de dos joves músics, alumnes de l'Escola Municipal de Música Robert Gerhard. La literatura serà la protagonista i es podran escoltar petits fragments de les obres guanyadores dels primers premis, llegides pels seus autors i autores.

 

Com a fil conductor, també es llegiran alguns fragments de la novel·la Pilar Prim de Narcís Oller, ja que amb aquest nom de dona s'ha batejat, recentment, l'espai urbà de davant de la Biblioteca Carles Cardó, de la qual es commemoren els 5 anys de la nova ubicació al cor del barri antic de Valls. En acabar el lliurament dels premis, s'oferirà un petit refrigeri. 

 

També et pot interessar: 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris