Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Troben abandonat un cotxe accidentat a la C-14 a Alcover

Els fets van passar aquest dijous al vespre. Els Bombers d'Alcover van anar al lloc dels fets però no van trobar l'ocupant del vehicle
Imatge de l'accident a la C-14 a Alcover. | Bombers d'Alcover

 

Els Bombers van haver d'actuar el vespre d'aquest dijous, 1 de novembre, en un accident a la C-14, a Alcover. Segons han informat els Bombers de la Generalitat, l'avís de l'accident es va rebre a les vuit del vespre, quan van rebre l'avís d'un cotxe que havia patit una sortida de via a la carretera C-14, al punt quilomètric número 26, al seu pas pel terme municipal d'Alcover. Quan els serveis d'emergència van arribar fins al lloc de l'accident, però, no van trobar ningú dins del vehicle, ni el conductor ni els ocupants.

 

Fins al lloc dels fets hi van acudir els Bombers Voluntaris d'Alcover, que van revisar l'estat del cotxe. Els Bombers no van haver d'excarcerar ningú ni es va haver d'atendre cap persona ferida, ja que no hi havia cap persona a l'interior del cotxe accidentat. Els Bombers, doncs, van donar l'avís als Mossos d'Esquadra. Es desconeix si hi va haver ferits o si els ocupants del cotxe van poder sortir pel seu propi peu del vehicle després de patir l'accident a la C-14. 

 

Un sol vehicle implicat en l'accident de la C-14

Segons van explicar els Bombers d'Alcover a través de les xarxes socials, l'accident s'hauria produït amb un sol vehicle implicat, que tot apunta que s'hauria sortit sol de la via. En aquest mateix missatge, els bombers alcoverencs informaven que no s'ha trobat l'ocupant del cotxe. Com es pot veure en la imatge que han facilitat els Bombers d'Alcover, el vehicle va quedar tot aixafat de la part del davant, zona on va patir més danys. 

 

Donat que no hi havia ocupants al cotxe en el moment de la trobada, el SEM no va activar cap unitat en aquest accident de trànsit, per tant no es van personar al lloc dels fets, segons han confirmat fonts del Servei d'Emergències. 

Comentaris