Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

El Consell Comarcal destina 33.000 € per contractar tres joves

Els contractes s'han produït a través del Programa en Pràctiques de Garantia Juvenil 2018
Els joves contractats ocupen llocs de treballs en els departaments de Benestar Social, Joventut i Turisme | cedida

 

33.000 € d'una subvenció del Servei d'Ocupació de Catalunya al Consell Comarcal de l'Alt Camp han sigut destinats a la contractació de tres joves mitjançant el Programa en Pràctiques de Garantia Juvenil 2018. Els contractes de treball en pràctiques tenen una durada de sis mesos i són a jornada completa. El programa també està subvencionat pel Fons Social Europeu.

 

Els joves contractats ocupen llocs de treballs en els departaments de Benestar Social, Joventut i Turisme. Amb aquest programa es pretén impulsar la contractació de persones joves, d'entre 16 i 29 anys, que hagin finalitzat els estudis de cicles formatius, graus universitaris o certificats de professionalitat i que encara no s'hagin incorporat en el món laboral. Els contractats, evidentment, han de formar part del Programa de Garantia Juvenil. Aquesta és una gran oportunitat per a aquells qui desitgin accedir a un primer lloc de feina de caràcter especialitzat, relacionat amb els estudis que hagin cursat els contractats. Per una banda, aquesta primera experiència permetrà obtenir experiència laboral en el sector professional. Per altra banda, s'obre una porta a moltes noves oportunitats laborals en un futur pròxim. Així doncs, sigui per experiència personal, sigui per millorar el currículum, aquestes pràctiques seran de gran utilitat per als participants.

 

El Programa en Pràctiques de Garantia Juvenil és una iniciativa europea que busca combatre i reduir la situació d'atur de moltes de les persones joves del territori. Acabar la formació i no trobar feina especialitzada és un dels grans problemes dels joves avui en dia. Les conseqüències poden suposar acabar treballant en feines no desitjades, la qual cosa empitjora la qualitat de vida de l'individu, o, en alguns casos, haver de marxar del país per buscar millors ofertes.

 

Comentaris