Conveni entre Alcover i l'Obra Social «la Caixa» per a l'homenatge a la vellesa

L'Obra Social «la Caixa» ha aportat 3500 € per a l'acte de reconeixement a la gent més gran del poble
L'acte de renovació es va realitzar el passat 12 de juliol i hi van participar L'alcalde d'Alcover, Robert Figueras, el Director d'Institucions de Caixabank, Alexis Gómez i la directora de l'oficina de CaixaBank al municipi, Ana Garitonandia | cedida

 

L'Ajuntament d'Alcover i l'Obra Social «la Caixa» han renovat el seu conveni. L'acte de renovació es va realitzar el passat 12 de juliol i hi van participar L'alcalde d'Alcover, Robert Figueras, el Director d'Institucions de Caixabank, Alexis Gómez i la directora de l'oficina de CaixaBank al municipi, Ana Garitonandia. Es tracta d'un acord de duració anual que promou la col·laboració de les dues parts i la seva implicació en les activitats de caràcter cultural i social que es duguin a terme a Alcover.

Homenatge a la vellesa

Una de les activitats socials afectades pel conveni és l'homenatge a la vellesa, que se celebrarà el pròxim 16 d'agost. L'Obra Social «la Caixa» ha destinat, íntegrament, un total de 3500 € per a aquest acte. L'homenatge a la vellesa és un acte de celebració i reconeixement de la gent més gran del poble, es pretén homenatjar tot el que s'ha fet al llarg de tants anys. Els homenatjats de l'any passat a l'església Nova van ser els matrimonis Anton Batet i Rosa Cavallé i Ramon Torres i Rosario Martín; a nivell individual les dones que van rebre aquest reconeixement Lola Esquerda i Lluïsa Punsoda; i els homes, Josep Ferrando, Manuel Fuenzalida i Joaquim Alonso. És habitual que els guanyadors rebin un petit detall commemoratiu. Després de l'acte se celebrarà el tradicional dinar de germanos que aplega centenars de comensals.

 

S'agraeixen aquests actes en què les persones més grans son les protagonistes. Sovint, després d'una vida sencera de dedicació i esforç per ajudar el poble, aquests mèrits passen desapercebuts. D'aquesta manera, Alcover pretén donar les gràcies, en el present, a aquells qui han fet tant pel passat del municipi.